«Βόμβα» για νέο «πειραγμένο» ντοκουμέντο της Κέιτ Μίντλετον: Η αποκάλυψη για τη φωτογραφία στο αυτοκίνητο που εκθέτει το Μπάκιγχαμ

Η Κέιτ Μίντλετον ολοένα και… δεν εμφανίζεται δημόσια και, μάλιστα, πρόσφατα προκάλεσε παγκόσμιο σάλο με την φωτογραφία, που είχε αναρτήσει με τα παιδιά της, με τα διεθνή ΜΜΕ να την εγκαλούν για αρκετά σημαντική επεξεργασία, σε βαθμό που η Πριγκίπισσα αναγκάστηκε να απολογηθεί.

Τις τελευταίες μέρες η αλήθεια είναι, ότι την έχουμε δει ελάχιστες φορές και το «κλικ» του φακού την έχει πιάσει μονάχα δύο φορές στο αυτοκίνητο με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Είναι σαφές, ότι σε αμφότερες τις περιπτώσεις δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα, κατευθυνόμενη πιθανότατα σε ένα ιδιωτικό ραντεβού, που σχετιζόταν με το πρόσφατο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: «Μαέστρος» του Ολυμπιακού και… κρυπτονίτης του Ναν – Γι’ αυτό «καίγεται» για τον Γουόκαπ ο Μπαρτζώκας… (vids)

Αίφνης, όμως, προκύπτουν νέα προβλήματα για το παλάτι, αφού στο διαδίκτυο ήδη άρχισαν να αναπαράγουν τη θεωρία, ότι και η τελευταία φωτογραφία, που διέρρευσε από τη στιγμή στο αυτοκίνητο, ήταν «πειραγμένη». Η άποψη αυτή βασίζεται στο ότι πιστεύουν, ότι η φωτογραφία έχει υποστεί photoshop στο κομμάτι πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου.

Όπως μπορείτε να δείτε στην ίδια την φωτογραφία ακολούθως, το σημείο όπου πολλοί θεωρούν, ότι έχει υπάρξει επεξεργασία, δείχνει τον τοίχο με τα εμφανή τούβλα πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου να εμφανίζεται διαφορετικός, από αυτό που αντίστοιχα βλέπουμε πίσω από το τζάμι του αυτοκινήτου πιο χαμηλά. Η αναφορά αυτή έχει εκθέσει και πάλι το Μπάκιγχαμ, «φουντώνοντας» κι άλλο τις φήμες για την Κέιτ Μίντλετον και την κατάστασή της. Η νέα «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Η απάντηση του πρακτορείου και του φωτογράφου που έβγαλε το «κλικ»

Η απάντηση, πάντως, ήρθε από το πρακτορείο που διένειμε αυτή την φωτογραφία. Η Goff Photos τοποθετήθηκε μέσω εκπροσώπου της στο «Entertainment News», ισχυριζόμενη πως η φωτογραφία έχει απλά υποστεί κόψιμο και έχει περάσει από τη διαδικασία περαιτέρω φωτισμού, με καμία άλλη επεξεργασία να μην έχει πραγματοποιηθεί στο ντοκουμέντο αυτό.

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο φωτογράφος, Τζιμ Μπένετ, μέσα από το περιοδικό People, όπου τόνισε πως «δεν κάνουμε καμία επεξεργασία στο Photoshop, πέρα από το να διαφοροποιήσουμε τα επίπεδα φωτισμού, εφόσον αυτό χρειάζεται. Οι φωτογραφίες στο αυτοκίνητο είναι απρόβλεπτες στην καλύτερη των περιπτώσεων και με αντανάκλαση από το τζάμι του παραθύρου γίνονται ακόμη πιο δύσκολες, στο να τις τραβήξεις».

Ο Τζιμ Μπένετ περίμενε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως ανέφερε στη συνέντευξή του αυτή, όμως, όπως θα πρόσθετε, «συνειδητοποίησα, ψάχνοντας ένα πλάνο του στο αυτοκίνητο, ότι κάποιος καθόταν δίπλα του. Κατάλαβα πως ήταν η Κέιτ». Μένει να φανεί το… μέχρι πού θα το πάνε στο παλάτι, αν και φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον θα εμφανιστεί δημόσια στις επόμενες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση.

 

Συλληφθείς 43χρονος έκανε ασέλγεια στην ανιψιά του από τα 8 της στη Θεσσαλονίκη

Ανεκδοτάρα με προχώ σύζυγο: Το δώρο στον άντρα της τον Κώστα