Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου πέταξε τα «αυστηρά» ταγιέρ των ειδήσεων και ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι

Η δημοσιογράφος απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της. Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων παντρεύτηκε πρόσφατα για δεύτερη φορά και είναι τρισευτυχισμένη. Η Κατερίνα Παναγοπούλου πόζαρε με μπικίνι που τόνιζε τις σέξι καμπύλες της μέσα και έξω από τη πισίνα και μόλις δημοσίευσε φωτογραφίες της ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

«Ήμουν παντρεμένη με τον Μάριο με τον οποίο έχω μια εξαιρετικά καλή σχέση. Είμαστε σαν αδέρφια. Ξαναπαντρεύτηκα με τον Νίκο ο οποίος γνώρισε τον πρώην άντρα μου διότι η Μαριλίτη, η κόρη μου, την περίοδο της καραντίνας πήγαινε στο Μεσολόγγι που είναι ο τόπος καταγωγής του μπαμπά της.

Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε και πολύ παρέα. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που πήρα διαζύγιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Οι δυο τους συζήτησαν πολύ όμορφα.

Ο νυν σύζυγός μου είχε πει στον πρώην ότι σκέφτεται να με παντρευτεί κι εκείνος του είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ καλό παιδί κι ότι έχω καλή ψυχή και να είμαστε αγαπημένοι», έχει πει σε συνέντευξή της.

Πηγή: hot-news.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: Δεν υπάρχει περίπτωση να την αναγνώριζες – Δείτε πώς ήταν πριν από 13 χρόνια!

Θεοδώρα Ρασέλ: Ξέχασε τα ρούχα της στο Instagram και οι followers της έπαθαν εγκεφαλικό