Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος spoiler: Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής

Η μικρή βρίσκεται στο ίδρυμα μετά τον θάνατο της Φανής, της θετής της μητέρας. Εκεί όμως υποφέρει με την ψυχολογική της κατάσταση να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Η Αντιγόνη κι η μικρή Αγγελική έρχονται κοντά κάτι όμως που θα οδηγήσει σε κίνδυνο την Αντιγόνη. Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως η εγγονή του βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση κι έτσι αμέσως καταφεύγει στα παιδιά του.

Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής και αποφασίζει να αναλάβει δράση, παρόλο που μέσα της δεν νιώθει έτοιμη. Έτσι δε χάνει λεπτό και ξεκινάει έναν αγώνα για να αποδείξει πως είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού. Αυτή η πράξη, όμως, θα φέρει την Αντιγόνη αντιμέτωπη με το νόμο. Η παράνομη αυτή υιοθεσία θα της κοστίσει και θα βάλει σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και ολόκληρη την οικογένεια Βρεττάκου.

Ωστόσο, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, όμως, θα πρέπει να παντρευτούν. Έτσι, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πετυχαίνουν τον στόχο τους. Σύντομα, όμως, η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την κόρη της και τότε θα μπει σε νέους μπελάδες. Η μικρή Αγγελική μπαίνει στη ζωή των Βρεττάκων και έρχεται πολύ κοντά με την Αντιγόνη.

Παίκτης του Survivor… πλούτισε μετά το ριάλιτι: Βγάζει τρελά λεφτά κάθε μέρα!

Ελένη Φουρέιρα: Αυτο είναι το δημοσίευμα που θέλει την τραγουδίστρια έγκυο και προκαλεί χαμό στα social media