Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Επεισόδιο 72, 73, 74, 75, 76

Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 72, 73, 74, 75, 76

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 72

Ο Κουράκος πριν φύγει για την Αθήνα βρίσκει την Ευτυχία στο δρόμο και κάθονται και οι δυο στην ταβέρνα. Την ίδια ώρα η Ιουλία καλεί τον Στάθη να τον ενημερώσει πως ο Κουράκος θα λείπει για 2 ημέρες και τον καλεί στο σπίτι της. Ο Ισίδωρος όμως τους χαλάει τα σχέδια καθώς θέλει την Ιουλία στο σπίτι για να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν για τις εκλογές και έτσι κανονίζουν για την επόμενη ημέρα το απόγευμα. Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν πλέον μετακομίσει στο νέο σπίτι! Η Ασπασία με τη Χάιδω έχουν πάρει τις οδοντόβουρτσες του Φίλιππου και της Ειρήνης και είναι έτοιμες να τις στείλουν για την εξέταση DNA.  Η Μυρτάλη και η Μαρίνα πηγαίνουν προς το καφενείο του Πότη και πετυχαίνουν στο δρόμο την Άννα με την Ευτυχία που σχόλασαν πιο νωρίς για να βοηθήσουν την Βασιλική στη μετακόμιση. 

Ο Μιχάλης πηγαίνει τελικά στο σπίτι της Αθηνάς για την πολυπόθητη συνάντηση κι εκεί της εξηγεί τον τρόπο που σκέφτηκε την θέση της κατά τη διάρκεια της δίκης. Την ίδια ώρα η Αρετή βλέπει ξανά τον Θανάση έξω από το σπίτι της, του πετάει πέτρες και τον τραυματίζει στο κεφάλι. Η Χρυσούλα βλέπει από μακριά ενώ ο Θανάσης την βάζει μάρτυρα στη μήνυση που κάνει λίγο αργότερα στο τμήμα. Δύο άνδρες με μηχανή πυροβολούν τον Κωνσταντίνο μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ σκοτώνουν και τον οδηγό! Ο οδηγός σωριάζεται νεκρός αλλά πίσω του σωριάζεται κι ο Κωνσταντίνος ενώ μια κόκκινη κηλίδα εμφανίζεται στο άσπρο του πουκάμισο μπροστά και δεξιά κάτω από το στέρνο. Είναι αναίσθητος και δεν θα ξέρουμε αν ζει ή αν πέθανε!

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 73

Ο Κουράκος πολύ θυμωμένος βγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, πάει στο αυτοκίνητό του, βάζει μπρος και φεύγει.  Η αστυνομία έχει ήδη φτάσει στο χώρο του εγκλήματος έξω από το συμβολαιογραφείο. Ο Κωνσταντίνος είναι αναίσθητος πάνω σε φορείο στο νοσοκομείο χτυπημένος στον δεξιό πνεύμονα. Την ίδια ώα Χρήστος και Εύα συζητάνε για την εγκυμοσύνη της. Το βράδυ ο Γιώργης επιστρέφει για να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι της Ιουλία. Η Ιουλία του προσπαθεί να του ζητήσει να μη την εκθέσει. Πίσω στο νοσοκομείο καταφθάνει και ο Δημοσθένης και θα μάθουμε περισσότερα για την εξέλιξη της κατάστασης του Κωνσταντίνου.

Ο Χρήστος δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα του να κάνει παιδί και η Εύα του λέει ότι θα το κρατήσει μόνη της, την παρατάει και φεύγει από το σπίτι φανερά ενοχλημένος. Ο Αλέξης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μυρτάλης και αυτή του λέει να φύγει με άσχημο τρόπο. Στο τμήμα ο Θανάσης καταθέτει τελικά μήνυση και καλούν την Αρετή εκεί, η Αρετή υποστηρίζει πως όλα είναι συκοφαντίες του Θανάση. Η Δήμητρα δίνει εντολή να μείνει στο κρατητήριο μέχρι να έρθει η ώρα να πάει στον εισαγγελέα και στο δικαστήριο! Η Ειρήνη προσπαθεί να πάρει κρυφά λεφτά από την τσάντα της Ασπασίας και βρίσκει το χαρτί με τα αποτελέσματα dna! Η Ασπασία βουτάει το χαρτί και το κάνει κομματάκια μπροστά της με προκλητικό τρόπο. Παράλληλα ο Ισίδωρος αρπάζεται με την Ιουλία για τον χωρισμό της λίγο πριν τις εκλογές!

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 74

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 75

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 76

Πέτρος Ιακωβίδης: Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του; – φωτογραφία

Mαρία Κορινθίου: Ποζάρει με διάφανα εσώρουχα και μας στέλνει αδιάβαστους – φωτογραφία