Η Γη της Ελιάς: Το ξέσπασμα του Στάθη – Επιτίθεται λεκτικά στην…

Η Γη της Ελιάς: Το ξέσπασμα του Στάθη - Επιτίθεται λεκτικά στην...

Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου! Ο Στάθης, έξαλλος, στέκεται απέναντι στην Χάιδω και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο, στην γη της ελιάς. Μετά την φωτογραφία που έπεσε στα χέρια του από τον γάμο της κόρης του, είναι πεπεισμένος πως η Βασιλική κινδυνεύει από τους Στεφανέους…

Η Γη της Ελιάς: Το ξέσπασμα του Στάθη – Επιτίθεται λεκτικά στην…

Χωρίς δεύτερη σκέψη, χτυπάει την πόρτα της Χάιδως και της επιτίθεται λεκτικά! Το μάτι του γυαλίζει και η πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά δείχνει φόβο. Δίπλα της στέκεται ο Φίλιππος, ο οποίος παγώνει.

Ο Στάθης ωρύεται, ζητάει να μάθει που κρύβουν την κόρη του. Μητέρα και γιος στέκονται απέναντί του, προσπαθούν να του εξηγήσουν, είναι, όμως, μάταιο. Ο Στάθης δεν ακούει τίποτα και απαιτεί να μάθει που βρίσκεται η Βασιλική. Μάλιστα, δε διστάζει να απειλήσει πως θα τους σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Η Μαργαρίτα ορμάει και προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Στάθης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και την μειώνει, φωνάζοντας πως αυτό που έκανε ήταν αισχρό. Αντίστοιχα, τις ίδιες φωνές θα ακούσει και ο Λυκούργος, με τον Στάθη να τον κατηγορεί που στάθηκε δίπλα στην Χάιδω, συμμετέχοντας στον κρυφό αυτόν γάμο, στην γη της ελιάς.

Μαζί με τον Στάθη είναι έτοιμη να ξεσπάσει και η Αρετή. Ο Στέφανος μαθαίνει τελευταίος τα νέα και κάνει σαν τρελός. Η αδελφή του παντρεύτηκε τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον σκοτώσει…

Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου. Νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Spoilers

Self test – Από τα σχολεία η διάθεση τους για μαθητές και εκπαιδευτικούς την Δευτέρα

Survivor spoiler: Γλέντι στο twitter με τις αγκαλιές Μυριέλλας – Γιώργου και το 69!