Η Γη Της Ελιάς spoiler: Το τελεσίγραφο της Βασιλικής για το παιδί!

Λίγο πριν τη δίκη, μιλάει με τον πατέρα της για τον Φίλιππο, αλλά και για τη συμπεριφορά που έχουν όλοι απέναντι σε εκείνη και στον σύζυγό της. Με βαριά καρδιά του ξεκαθαρίζει πως η πόρτα της θα κλείσει, εάν ο άντρας της οδηγηθεί στο κελί.

Είναι αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα, απομακρύνοντας ακόμη και την κόρη της από τους γονείς της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δε θα είναι οι δύο οικογένειες στα μαχαίρια και το παιδί στη μέση σαν “μασκότ”.

Η Γη Της Ελιάς Το τελεσίγραφο της Βασιλικής για το παιδί

Ο Στάθης την ακούει με προσοχή και θλίβεται. Της λέει να καταλάβει και τη δική του θέση, καθώς δε μπορεί να την υποστηρίξει, αφήνοντας πίσω τον Στέφανο. Ο Φίλιππος, αν και μετάνιωσε την πράξη του, κάποτε πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο.

Κι αυτό είναι κάτι που δε μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα οι Καπερνάροι. Η Βασιλική είναι κάθετη, αναφέροντας πως εάν η δίκη έχει άσχημη εξέλιξη, θα απομακρυνθεί από την οικογένεια, μαζί με το παιδί της.

Ο Στάθης την χαρακτηρίζει σκληρή Μανιάτισσα, με την Βασιλική να του αναφέρει πως η Αρετή κατάφερε να πετύχει τον στόχο της: “Την έκανε σαν τα μούτρα της”.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης στο δικαστήριο; Θα καταφέρει να υποστηρίξει τον γιο του, προστατεύοντας παράλληλα την κόρη του; Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει και ο Φίλιππος κινδυνεύει να μη ξανά δει την οικογένειά του.

Heidi Klum: Οι φωτογραφίες της 48χρονης στο Λας Βέγκας που «ρίχνουν» το Instagram

Γαία Μερκούρη: Φέρνει το… καλοκαίρι με το look της (ΦΩΤΟ)