Η Γη της Ελιάς spoiler: Τίτλοι τέλους για Μαρίνα – Μάνο

Πολύ δύσκολες και ανατρεπτικές στιγμές περιμένουν τον Μάνο και τη Μαρίνα στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Η αφορμή για αυτήν την κρίση στον γάμο τους βρίσκεται στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που βρήκε η Μαρίνα στο κινητό του Μάνου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τίτλοι τέλους για Μαρίνα – Μάνο

Αντιμετωπίζοντας την προδοσία, η Μαρίνα αποχώρησε από το κοινό τους σπίτι, αποφασισμένη να θέσει τέλος στη σχέση τους, ακόμη κι αν ο Μάνος προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να αλλάξει γνώμη. Καθώς ο Μάνος προσπαθεί να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση, βρίσκει καταφύγιο στο καφενείο του Πότη, όπου τυχαία συναντά την Αφροδίτη. Καθώς συζητούν για ώρες, ο Μάνος εκπλήσσεται από το πόσα κοινά έχει με τη γιατρίνα.

Παράλληλα, η Άννα και η Βασιλική παρατηρούν ύποπτη συμπεριφορά ανάμεσα στον Μάνο και την Αφροδίτη και ενημερώνουν αμέσως τη Μαρίνα, η οποία γίνεται ακόμη πιο έξαλλη καθώς μαθαίνει τα νέα αυτά.Σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, η Αφροδίτη προσκαλεί τον Μάνο στο σπίτι της, ώστε να συζητήσουν χωρίς παρεμβάσεις και αδιάκριτα βλέμματα. Ο Μάνος δέχεται την πρόσκληση.

Ωστόσο, το βράδυ εκείνο, η Αρετή εντοπίζει την Αφροδίτη να εισβάλλει στο σπίτι της γιατρίνας και ενημερώνει τη Μαρίνα για αυτό που είδε. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι η Αφροδίτη έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Μάνου, καθώς και ότι αυτή η ανακάλυψη θα οδηγήσει στον διαλυμένο γάμο τους.

Χριστίνα Παππά: Ποζάρει αλά… Σκλεναρίκοβα και «γκρεμίζει» κάθε φαντασίωση! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

”Σπάει” την Σιωπή της η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη! Τι αποκάλυψε για την σχέση τους[video]