Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κίμωνα να πάρει μέρος σε μια παράνομη συναλλαγή

Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κίμωνα να πάρει μέρος σε μια παράνομη συναλλαγή. Για να το κάνει, πρέπει να πει ψέματα στη Δήμητρα και έτσι δημιουργεί μια δικαιολογία για το ξαφνικό του ταξίδι στην Αθήνα. Ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποιεί ότι αυτές οι δραστηριότητες δεν του ταιριάζουν.

Έτσι, επιστρέφοντας στη Μάνη, ξεκαθαρίζει στον πατέρα του ότι δεν θα συμμετέχει σε άλλες παράνομες δραστηριότητες. Ο πατέρας του θυμώνει και του λέει να φύγει από την πόλη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά ο Κίμων αρνείται να αφήσει πίσω τη Δήμητρα.

Μάλιστα είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Στο μεταξύ, ο Στάθης είναι αποφασισμένος να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ιουλία, Όμως, παρορμητικός όπως είναι, της κάνει μια πολύ «άγαρμπη» πρόταση γάμου και το μόνο που καταφέρνει είναι να την πεισμώσει. Έτσι εκείνη αποφασίζει να τον τυραννήσει πριν του πει το πολυπόθητο «ναι»

Ο Κίμων, από την άλλη, δεν αντέχει τη σκέψη ότι θα χάσει τη Δήμητρα. Θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει ευτυχισμένη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσει πίσω το σπίτι του και όλα όσα ξέρει. Είναι πρόθυμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί της, όπου κι αν είναι αυτό. Μιλάει στη Δήμητρα για τα συναισθήματά του και αποφασίζουν να απομακρυνθούν μαζί και να ξεκινήσουν από την αρχή.

Στάθης και Ιουλία αποφασίζουν να κάνουν άμεσα πολιτικό γάμο, την ώρα που ο πρώην σύζυγος της Ιουλίας, ο Γιώργης, συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία. Η Άννα, που ξέρει πόσο ερωτευμένη είναι η φίλη της μαζί του, φοβάται ότι δεν θα κρατήσει το μυστικό της για το φόνο του Ανέστη και θα του τα ομολογήσει όλα. Έτσι, τη συμβουλεύει να μην μπλέξει μαζί του γιατί αλλιώς θα καταλήξει στη φυλακή…

Μάιλι Σάιρους: Παρουσιάζει το νέο της κομμάτι… γυμνή στη ντουζιέρα της (vid)

Η Μάιλι Σάιρους «ξέφυγε» ξανά: Αν σας δείξω στήθoς θα κερδίσω followers; Ε τα ΈΔΕΙΞΕ – φωτογραφία