Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Συμμαχούν για να αποτρέψουν την καταστροφή

Ο ερχομός της Ειρήνης φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Η κόρη της Ασπασίας και του Δημοσθένη είναι αποφασισμένη να τα καταστρέψει όλα βάζοντας στο στόχαστρό της πρώτα τον Φίλιππο, τον οποίο θέλει απεγνωσμένα.
Μία αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω στη «Γη της Ελιάς» και στο επίκεντρο θα βρεθούν η Ασπασία κι η Χάιδω. Οι δύο ηρωίδες θα συνάψουν μία συμμαχία και θα κρατήσουν ένα μυστικό για να μην έρθει η καταστροφή.

Η Ειρήνη θα φτάσει στα άκρα για να τον κάνει δικό της. Μία αποκάλυψη, όμως, έρχεται να σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό. Η Ασπασία αρχίζει να έχει υποψίες ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη, αλλά του Πέτρου, κι έτσι αποφασίζει να στείλει κρυφά δείγμα DNA της Ειρήνης και του Φίλιππου, με τη βοήθεια της Χάιδως.

Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα ότι ο Δημοσθένης θα μάθει την αλήθεια, αφού τότε θα έρθει το τέλος της. Όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα, οι δύο γυναίκες παθαίνουν σοκ, αφού αποδεικνύεται ότι η Ειρήνη κι ο Φίλιππος είναι αδέρφια. Χάιδω κι η Ασπασία κάνουν μία μυστική συμφωνία προκειμένου να μην αποκαλύψουν ποτέ αυτό που έμαθαν.
Η Χάιδω αποφασίζει να το εκμυστηρευτεί στον Λυκούργο προκειμένου να ζητήσει τη γνώμη του. Τι θα τη συμβουλέψει;

Ανέκδοτο: Η κοπέλα των 200 ευρώ και το γραφείο …! Τρελό γέλιο

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Επεισόδιο 58, 59, 60, 61, 62