Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε απελπισία η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε απελπισία η Μυρτάλη

Ο Στέφανος της δίνει τελεσίγραφο, λέγοντας στην Μυρτάλη πως άμα δεν πληρώσει όπως και δήποτε το δάνειο το οποίο είναι απλήρωτο, η οικογένεια του θα μείνει στο δρόμο.

Ο καυγάς μεταξύ τους είναι τεράστιος με την Μυρτάλη αμέσως μετά να καταλαβαίνει το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, καθώς η ίδια θα έρθει αντιμέτωπή ξανά με τον Στέφανο αλλά αυτή την φορά θα έχουν να λύσουν ένα πολύ σοβαρό θέμα, αυτό του δανείου.

Η ίδια θα βιώσει έναν εφιάλτη μέχρι να αποφασίσει τι να κάνει και όσο περνούν οι μέρες αυτό θα είναι εις βάρος της καθώς ο χρόνος πια την πιέζει πολύ. Η ίδια φανερά απελπισμένη αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα δικό της πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από την Ιουλία, την οποία έχει σαν μάνα της.

Η θεία της, Ιουλία διστάζει λέγοντας την πως θα το σκεφθεί και θα της πει την απόφασή της πολύ άμεσα. Ο χρόνος, όμως, πια για την Μυρτάλη κυλάει σαν νερό και αν δεν ξεχρεώσει όσο πιο σύντομα μπορεί το δάνειο, οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ δύσκολες για όλους.

Με βαριά καρδιά, ζητάει από την Ιουλία και τον Κουράκο να δανειστεί κάποια χρυσά νομίσματα από τον θησαυρό, για να καταφέρει να ξεχρεώσει τις τράπεζες.

Survivor 07/02: Απίστευτο τρολάρισμα του Twitter στην Ευριδίκη – Τόση ώρα μια πυραμίδα ούτε ο Χέοπας

Spoilers

Θεσσαλονίκη: Οικιακή βοηθός έκλεψε χρήματα και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ