Η Γη της Ελιάς spoiler: Τραγικές στιγμές θα ζήσει η μικρή Αγγελική ως την δικαίωση!

Όπως έχουμε δει, η Φανή σκοτώνεται με το αυτοκίνητο, την ώρα που ο Ισίδωρος με τον Μάνο και τη μικρή την περιμένουν στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα ούτε ο Ισίδωρος ούτε ο Mάvoς και αρχίζουν έναν τεράστιο αγώνα για να πάρουν το παιδί από εκεί. Τραγικές στιγμές θα ζήσει η μικρή Αγγελική μετά τον θάνατο της Φανής. Η μικρή μένει μόνη στον κόσμο και καταλήγει σε ίδρυμα.

 

Η τραγική είδηση του απροσδόκητου θανάτου της πέφτει σαν βόμβα και οι δύο άντρες, σοκαρισμένοι, προσπαθούν να βρουν τον τρόπο ώστε να διαχειριστούν την κατάσταση με τη μικρή Αγγελική. Το κοριτσάκι αισθάνεται σαν χαμένο. Toυς μόνους ανθρώπους που έχει κοντά του είναι την κοπέλα του σπιτιού, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τον Ισίδωρο με τον Μάνο, που προσπαθούν να αγκαλιάσουν με τρυφερότητα το κορίτσι.

Το μέλλον της όμως είναι προδιαγεγραμμένο. Τόσο ο Μάνος που έχει αγαπήσει πολύ το παιδί, όσο και ο Ισίδωρος ο οποίος ξέρει ότι είναι μια Βρεττάκου, δεν διανοούνται καν να αφήσουν το παιδί στην τύχη του.

Οι νόμοι όμως λένε άλλα και είναι προς το παρόν αξεπέραστοι. Ετσι η Αγγελική, καθώς δεν έχει άλλους συγγενείς από την πλευρά της Φανής καταλήγει σε ίδρυμα. Η ζωή του παιδιού γκρεμίζεται σε μια στιγμή όταν της εξηγούν με τρόπο ότι δεν θα δει πλέον τη μαμά της και ότι δεν θα μπορεί να μείνει πια σε αυτό το σπίτι. Τον μεγαλύτερο όμως πανικό τον παθαίνει ότι έρχεται η ώρα να πάει στο ίδρυμα.

Το κοριτσάκι γαντζώνεται πάνω στον Ισίδωρο και τον παρακαλάει. Εκείνος λυγίζει, την αγκαλιάζει, την καθησυχάζει. Από εκείνη την ώρα και μετά ο Ισίδωρος βάζει σκοπό της ζωής του να πάρει το παιδί στην πραγματική του οικογένεια.

Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο. Οι νόμοι είναι πάνω απο όλα και όλη η οικογένεια, μαζί με την Αντιγόνη, αρχίζουν τις διαδικασίες για να αποδείξουν ότι το παιδί είναι δικό τους.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο εύκολα αν η πράξη υιοθεσίας της Αγγελικής είχε γίνει με νόμιμες διαδικασίες. Εδώ όμως τα πράγματα αλλάζουν. Η παράνομη υιοθεσία τους δένει τα χέρια και τώρα καλούνται να βγάλουν όλη την αλήθεια στη φόρα, με όλες τις συνέπειες και στη συνέχεια να αποδείξουν με μαρτυρίες αλλά και τεστ DNA, ότι το παιδί είναι μια Βρεττάκου και να γυρίσει στη βιολογική της μητέρα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε καλά χέρια η μικρή Αγγελική! Αυτοί την υιοθετούν, ενώ η νέα της ζωή δεν της αρέσει καθόλου!