Η Γη της Ελιάς spoiler 3ος Κύκλος: Ο Στάθης βάζει φρένο στην Αρετή

Στο αυριανό επεισόδιο της σειράς, θα δούμε μια ανατριχιαστική εξέλιξη. Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας την επιθετική στάση της πρώην συζύγου του Στάθη, αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο και να εκφράσει τον παράπονό της. Η πρώην σύζυγος συνεχίζει να την επιτίθεται χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, προκαλώντας αναστάτωση στη ζωή της Ιουλίας.

Σε αυτό το σημείο, ο Στάθης αποφασίζει να αναλάβει δράση και να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την ανείπωτη στάση της Αρετής. Αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι της και να της εκφράσει απερίφραστα την αντίθεσή του στον τρόπο που συμπεριφέρεται. Ο Στάθης επισημαίνει ότι δεν θα ανεχθεί άλλη επίθεση με αυτόν τον τρόπο.

Με σοβαρή φωνή και ανοιχτά τα χαρτιά, τονίζει τα εξής στην Αρετή: “Κρατήσου μακριά από την Ιουλία. Αν την ξαναπληγώσεις, θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Σκέψου τα λόγια σου, διότι εάν η Ιουλία σε καταγγείλει ξανά, θα πάω να καταθέσω ως μάρτυρας. Δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρει για μένα, αλλά το παιδί σου δεν πρέπει να ντρέπεται για τη μητέρα του. Μην τολμήσεις να υβρίσεις ξανά την Ιουλία, γιατί θα υποστείς τις συνέπειες. Κατάλαβες;”

Στη συνέχεια, ο Στάθης ανοίγει την πόρτα και φεύγει, αφήνοντας την Αρετή να αντιμετωπίσει την πίκρα και την οργή της, “βράζοντας στο ζουμί της”.

Παγιδευμένοι spoiler: Nέα κόντρα μεταξύ Δημήτρη – Άννας

Ο Τοτός δίνει ρέστα: “Τις δυο τις κατάφερα, την τρίτη την έγλυψα…”