Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος βγαίνει εκτός εαυτού – «Μαζέψου» λέει στον Ανέστη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος βγαίνει εκτός εαυτού - «Μαζέψου» λέει στον Ανέστη

Ο Μάνος βγαίνει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα ο Ανέστης να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην γη της ελιάς. Ένα λάθος του Ανέστη θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάει τεράστιος καυγάς, ανάμεσα στους δύο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος βγαίνει εκτός εαυτού – «Μαζέψου» λέει στον Ανέστη

Ο έλεγχος στο ελαιοτριβείο έχει ξεφύγει. Ο Ανέστης κάνει ό,τι θέλει, παίρνοντας πρωτοβουλίες που δεν αρέσουν καθόλου στους συναδέλφους του. Έχει την οργή ως οδηγό του και αποφασίζει, χωρίς να ρωτάει.

Στα αυτιά του Μάνου θα φτάσουν πολύ σοβαρά γεγονότα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Θα πάει στο ελαιοτριβείο, θα πιάσει τον Ανέστη και θα κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα…

Μεγάλη φασαρία θα γίνει στο ελαιοτριβείο, όταν ο Ανέστης απολύσει την Ευτυχία και την Άννα. Εκνευρισμένος με την σύντροφό του, αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο.

Η Ευτυχία αναβάλλει την γάμο και χωρίζει τον Ανέστη. Εκείνος αντιδρά βίαια, με την Ευτυχία να μη λυγίζει. Δε θέλει καμία επαφή μαζί του, παρόλο που εκείνος την διεκδικεί με άσχημο τρόπο.

Η Άννα κάνει μεγάλη φασαρία με την απόλυσή της. Τα νέα φτάνουν στη διεύθυνση, με την διοίκηση να παίρνει θέση! Ο Μάνος και ο Ανέστης θα έχουν έναν έντονο καυγά στην γη της ελιάς, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Ο Μάνος του ζητάει να μη παίρνει αποφάσεις, χωρίς να ρωτάει. Μάλιστα, του επιβάλλει να προσλάβει ξανά τα κορίτσια, με τον Ανέστη αντιδρά. Δυστυχώς, για εκείνον, τα κορίτσια επιστρέφουν στο ελαιοτριβείο νικήτριες. Φυσικά, οι νέες εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν.

Spoilers

Volley League: Άνοιξε λογαριασμό στις νίκες η Κηφισιά, 3-0 το Μίλωνα

Spoilers

Ανεμβολίαστοι – Κορονοιός: Που απαγορεύεται η είσοδος και που απαιτείται PCR ή rapid test