Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Ο Λυκούργος ρίχνει λάδι στην φωτιά με το τεστ DNA

H αιφνίδια εξέλιξη με το αποτέλεσμα του DNA της Ειρήνης έφερε τα πάνω – κάτω στις ζωές της Ασπασίας και της Χάιδως. Ειδικά η πρώτη τρέμει μη πάρει έκταση το θέμα και ικετεύει την Χάιδω να μην πει το παραμικρό: «Χάιδω, σε παρακαλώ, σε ικετεύω, πέφτω στα πόδια σου, μην πεις πουθενά το αποτέλεσμα από το τεστ DNA. Πάει χάθηκα. Καταστρέφομαι. Σε παρακαλώ θα κάνω ότι μου ζητήσεις». Ο Λυκούργος θ’ ανάψει νέες φωτιές με όσα θα δούμε να λέει στη Χάιδω.

Η Χάιδω μπορεί να μη θέλει να βλέπει μπροστά της, την Ασπασία ωστόσο τη λυπάται και δεν θέλει να γίνει αυτή αφορμή και να διαλυθεί ο γάμος της Ασπασίας με τον Δημοσθένη.

Η Χάιδω πλέον είναι πεπεισμένη ότι η Ειρήνη είναι κόρη του μακαρίτη, του άνδρα της, του Πέτρου και τη σκέψη της αυτή τη μοιράζεται με τον Λυκούργο ο οποίος δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα. Μάλιστα θα δούμε να της λέει χαρακτηριστικά: «Μην είσαι τόσο σίγουρη. Δεν σημαίνει επειδή δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, θα είναι του Πέτρου. Πρέπει να κάνει κι άλλο τεστ, αυτή τη φορά με δείγμα από τον Φίλιππο».

Η Χάιδω προβληματίζεται έντονα από την απάντηση αυτή του Λυκούργου και σκέφτεται πιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα της για τη συνέχεια.

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Αθηνά και εισαγγελέας και επίσημα ζευγάρι;

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το σχέδιο φωτιά του Ευθύμη