Η Γη Της Ελιάς Spoiler 2ος Κύκλος: Όλα τινάζονται στον αέρα – Ο χωρισμός είναι μονόδρομος

Ο χωρισμός του Στάθη και της Ιουλίας είναι μονόδρομος στη γη της ελιάς. Σε μια προσπάθεια να σώσει τον αγαπημένο της από την οικονομική καταστροφή, η Ιουλίας αγοράζει τους ελαιώνες του Δημοσθένη, με την προϋπόθεση να μη χάσει τη δουλειά του ο Στάθης. Ο Δημοσθένης αποδέχεται τη συμφωνία και -ψέματα- λέει στον Στάθη ότι δεν θα πουλήσει τους ελαιώνες του, κρατώντας τον στη δουλειά.

Ο Στάθης παίρνει έναν τεράστιο αναστεναγμό και χαμογελάει ξανά. Δεν ξέρει βέβαια ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Ιουλίας. Δυστυχώς η είδηση ταξιδεύει γρήγορα και αυτή η είδηση χτυπά σαν κεραυνός εν αιθρία τον Στάθη Καπερανάρο!

Μόλις το μαθαίνει, τρέχει στην Ιουλίας και ζητά εξηγήσεις. Οι δυο τους έχουν μια έντονη λογομαχία. Ο Στάθης της ξεκαθαρίζει ότι μετά από αυτή της την πράξη είναι βέβαιος ο χωρισμός τους, στη χώρα των ελιών. Όλα είναι στον αέρα.

Η Ιουλία είναι πολύ ενοχλημένη με την «υπερηφάνεια» του μελλοντικού συζύγου της. Οι λογομαχίες φουντώνουν στο σπίτι των Καπερανάρων και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό – Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «My Style Rocks»

Ηλίας Μαμαλάκης: Αυτός είναι ο μόνος σεφ που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση