Η Γη της Ελιάς spoiler: Μητέρα και γιος πιάνονται στα χέρια, με τον Αλέξη να δείχνει για ακόμη μία φορά τα έντονα ξεσπάσματά του

Ο λόγος που η Μαργαρίτα εξοργίζεται με τον Αλέξη!

Ο Αλέξης θέλει να παρευρεθεί στην κηδεία του Νικήτα, η Μαργαρίτα, όμως, έχει αντίθετη γνώμη.

Η Μαργαρίτα τρομάζει από την συμπεριφορά του γιου της, ενώ μέσα της τρέμει στην ιδέα πως εκείνος έχει σκοτώσει τον ετεροθαλή αδελφό του. Η σύγχυση είναι τεράστια μέσα στο σπίτι, με την Μαργαρίτα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον Αλέξη να ωρύεται.

Ο καυγάς θα ξεκινήσει, όταν ο Αλέξης θα ανακοινώσει στην Μαργαρίτα πως θέλει να πάει στην κηδεία του αδελφού του, στην γη της ελιάς. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα ρίξει στάχτη στα μάτια των υπολοίπων, αλλά θα αποχαιρετήσει και ο ίδιος για τελευταία φορά τον συγγενή του.

Η Μαργαρίτα, έξαλλη, του απαγορεύει να βγει από το σπίτι. Η ίδια τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της θα ταλαιπωρηθεί πολύ ψυχολογικά, παρευρισκόμενος σε ένα τόσο τραγικό γεγονός. Μάλιστα, φοβάται πως μία του κίνηση θα είναι αρκετή, για να αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Ο Αλέξης δεν υπολογίζει τη γνώμη της. Της υπόσχεται πως θα μείνει σπίτι, πως δε θα πάει στην κηδεία, πως θα υπακούσει σε όσα της λέει. Μία μέρα πριν, παίρνει το τρένο και φεύγει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ντυμένος στα μαύρα.

Σασμός spoiler: Εξοργισμένος ξανά από την στάση της Θοδώρας, αποφασίζει να βάλει ένα μεγάλο τέλος σε αυτή τη σχέση που τόσο τους ταλαιπώρησε!

Σασμός spoiler: Η νέα επιστροφή του Πετρή στην σειρά!