Σασμός spoiler: Εξοργισμένος ξανά από την στάση της Θοδώρας, αποφασίζει να βάλει ένα μεγάλο τέλος σε αυτή τη σχέση που τόσο τους ταλαιπώρησε!

Ο Γιώργης δε θα αργήσει να δείξει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο.

Σασμός Spoiler: Η κίνηση του Γιώργη που δεν περιμέναμε απέναντι στην Θοδώρα!

Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Η Θοδώρα θα συνεχίσει να έχει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της, με την ανησυχία να κορυφώνεται. Όσο εκείνη θα ουρλιάζει μέσα της πως τιμωρείται από τον Θεό, ο Γιώργης θα απομακρύνεται.

Ο Στάθης Μαντζώρος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παντελή, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το τηλεοπτικό του εγγόνι, αλλά και για την ευτυχία που χαρίζουν ο Γιώργης και η Θοδώρα στον χαρακτήρα του. Όταν, φυσικά, δείχνουν αγαπημένοι.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλα δείχνουν πως η Θοδώρα θα γεννήσει, εκτός εάν γίνει κάποια ανατροπή. Αυτή η ανατροπή πλησιάζει και σκορπίζει δάκρυα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Θοδώρα χάνει το παιδί και ο Γιώργης γίνεται έξω φρενών.

Την κατηγορεί πως εκείνη ευθύνεται για όλα, πως είναι δικό της λάθος που χάθηκε αυτό το μωρό, ο καρπός που θα έσωζε τον γάμο τους.

Πλέον, δε μπορούν να είναι μαζί, καθώς τίποτα δε τους ενώνει. Η Θοδώρα μαζεύει τα πράγματά της και επιστρέφει στο πατρικό της, διαλυμένη.

Ο Μανόλης είναι στο πλάι της και προσπαθεί να την βοηθήσει. Θεωρεί πως όλα αυτά έγιναν επειδή ο Θεός την τιμωρεί. Κλείνεται στον εαυτό της και αλλάζει σημαντικά.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Εξέλιξη ΣΟΚ! Η ανατροπή που ευνοεί τον Φίλιππο στην δίκη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μητέρα και γιος πιάνονται στα χέρια, με τον Αλέξη να δείχνει για ακόμη μία φορά τα έντονα ξεσπάσματά του