Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος πάει σε δεύτερο χειρουργείο! Τι μάς επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι;

Η Γη Της Ελιάς

Θέλοντας ο Ανέστης να προστατεύσει τον εαυτό του, μετά την ένοπλη ληστεία που σχεδίασε, αποφάσισε να σκοτώσει τον “μάρτυρα” που θα τον έβαζε στη φυλακή με την ομολογία του. Μόνο που ο Κουράκος μπήκε στη μέση και το μοιραίο αυτό έγκλημα συγκλόνισε τη Μάνη. Ο Κουράκος δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα. Ο Ανέστης άθελά του, πυροβολεί τον αστυνόμο στο στήθος, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγείται στο νοσοκομείο σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.

 

Συγκεκριμένα, στην αριστερή πλευρά του θώρακα. Ο άντρας αιμορραγεί και όσοι βρίσκονται κοντά του, χωρίς να χάνουν χρόνο, καλούν ασθενοφόρο. Ο αστυνόμος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και από εκεί στο χειρουργείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Γιώργης θα νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μετά το πρώτο χειρουργείο, οι γιατροί θα ζητήσουν από την οικογένεια να δείξει δύναμη. Αργότερα, θα χρειαστεί επαναληπτικό χειρουργείο, το οποίο θα μειώσει τις πιθανότητες του αστυνόμου να ζήσει.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η Βάνα Δημητρίου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τη συνέχεια. Η Ιουλία θα συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος και τότε όλα θα αλλάξουν. Περιμένει το παιδί του αγαπημένου της, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα. Η Ιουλία καταρρέει. Όλοι προσπαθούν να την παρηγορήσουν, όμως είναι μάταιο. Ο Κουράκος, μετά το ισχυρό χτύπημα, δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια του, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρει να επιβιώσει;

ομικτον

Κορονοιός – Όμικρον: Αν έχεις αυτά τα 2 συμπτώματα, μην εμπιστευτείς το αρνητικό αποτέλεσμα του self test.

Σασμός spoiler: Eντολή θανάτου για τον Αστέρη και τον Μαθιό