Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο γιος του Θεοδόση δέχεται να μιλήσει στην οικογένεια του πατέρα του για το ποιος ήταν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος!

Ο Νικήτας επισκέπτεται τη Μάνη, με αποτέλεσμα ο Αλέξης να δένεται όλο και περισσότερο μαζί του.

 

Η Μαργαρίτα φρικάρει με όσα ακούει και θυμώνει με τον εαυτό της που τον εμπιστεύτηκε ξανά. Ο Αλέξης, νιώθοντας αρκετά ευάλωτος μετά την δεύτερη εγκατάλειψη που δέχτηκε από τον πατέρα του, αρχίζει να πλησιάζει τον αδελφό του, ζητώντας ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Ο Νικήτας, αν και στην αρχή αρνείται να κρατήσει επικοινωνία με τον ετεροθαλή αδελφό του, στη συνέχεια δίνει μία ευκαιρία, μένοντας κάποιες μέρες στη Μάνη. Ο Αλέξης είναι πολύ χαρούμενος και παλεύει να δεθεί μαζί του, για να καλύψει το κενό του Θεοδόση.

Όλα, όμως, θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Ο Νικήτας και ο Αλέξης θα διχαστούν σύντομα, με την Μυρτάλη να αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου! Ο Νικήτας, μόλις γνωρίσει τη νεαρή ηρωίδα της σειράς, θα γοητευτεί. Αμέσως θα την προσεγγίσει φιλικά και ύστερα ερωτικά.

Ο Αλέξης δε θα γνωρίζει τίποτα, μέχρι, φυσικά, η αλήθεια να έρθει στο φως. Ο αδελφός του πολιορκεί τη γυναίκα της ζωής του και αυτό δε θα περάσει έτσι.

Ένας νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Νικήτας κινδυνεύει. Το μυαλό του Αλέξη θολώνει.

Όσο κι αν προσπαθεί να συγκρατήσει τον εαυτό του, να σκεφτεί λογικά, η εμμονή του για την Μυρτάλη αυξάνεται. Την θέλει μόνο δική του και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να την “πάρει” από κοντά του.

Spoilers

Ο Ντανίλο «σόκαρε» στο 92΄ την Αταλάντα ενόψει Ολυμπιακού

Spoilers

Survivor spoiler: Στον τάκο ο Ανδρέας – Έστησε στον τοίχο την κλίκα Σοφιάννας, Ασημίνας και Πελαγίας – Παίζεται θέατρο σκιών