Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος μπαίνει στην φυλακή ξανά!

i gi tis elias

Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για την έλευση του μωρού, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά. Η Βασιλική με τον Φίλιππο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους. Αλλά ο Φίλιππος έχει εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη.

 

Ο Φίλιππος και ο Στέφανος είχαν έρθει αντιμέτωποι και τελικά ο Φίλιππος πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Φίλιππου στο δικαστήριο.

Μπορεί να τον βλέπει σαν παιδί του, αλλά ο νόμος είναι νόμος. Κανείς δεν είναι υπεράνω. Άρα και ο Φίλιππος πολύ σύντομα θα τον δούμε να παρουσιάζεται στο δικαστήριο.

Θα καταδικαστεί. Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά ο Λυκούργος θα παλέψει με νύχια και με δόντια, για να το κρατήσει έξω με αναστολή. Ποια όμως θα είναι η στάση του Στέφανου;

Με την κατάθεση του θα βοηθήσει να βρει ελαφρυντικά ο γαμπρός του; Η θα αφήσει γυναίκα και παιδί και θα πάρει τον δρόμο για την φυλακή; Το αίμα νερό δεν γίνεται, όσα και να συμβαίνουν στις ζωές τους.

Οι διαφορές θα λυθούν ακόμη και εκείνες που έμοιαζαν άλυτες για καιρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, ο Στέφανος θα τα βρει με τον Φίλιππο, και περιμένουμε να τον στηρίξει στο δικαστήριο. Οι ημέρες περνούν και πολύ σύντομα θα ξέρουμε το μέλλον του Φίλιππου.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η δεύτερη «ήττα» μετά το #cancel

Σασμός spoiler: Ο χωρισμός η εγκυμοσύνη και το μεγάλο φονικό που θα διαλύσει το χωριό!