Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η δεύτερη «ήττα» μετά το #cancel

Δεν θέλουν να συνδεθούν μαζί του στο Mega μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στον δεύτερο κύκλο του Just the 2 Of Us που τελείωσε την 1η Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε έναν ανεπίσημο ρόλο της προώθησης στα social media και έδινε κάθε Σάββατο το παρών στα live για να αναρτά βίντεο από τα backstages.

Αυτό που έκανε εκεί, είχε βάλει στους ιθύνοντες το MEGA τη σκέψη να του δώσουν αντίστοιχο ρόλο στο X-Factor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προς τις αρχές Μαρτίου.

Όμως όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες 15 ημέρες γύρω από το όνομα του influencer, φαίνεται πως έβαλαν δεύτερες σκέψεις στην παραγωγή και στο κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο Κοψιάλης προοριζόταν για να κάνει τα backstages με έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε η Λάουρα Νάργες στο The Voice, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα απορριφθεί και θα αναζητηθεί ένα άλλο όνομα, καθώς ο influencer κουβαλάει γύρω του αρκετή σπέκουλα και στο MEGA δε θέλουν να δουν στο πρώτο κιόλας επεισόδιο να τους κράζει το κοινό στο Twitter.

Ως προς τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο talent show, αυτά έχουν κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό, με τους Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Μιχάλη Stavento να έχουν καπαρώσει τις 3 θέσεις, ενώ για τον 4ο κριτή συζητιέται ο Στέλιος Ρόκκος και ο Φοίβος.

Για την παρουσίαση έχει υπάρξει μια επαφή με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά μέχρι εκεί.

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ανατροπή για Ιουλία και Κουράκο

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος μπαίνει στην φυλακή ξανά!