Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Μία νέα εχθρός την κλίνει φυλακή

Ο Θανάσης επιστρέφει στη Μάνη και βάζει στόχο να εκδικηθεί την Αρετή, με τον χειρότερο τρόπο. Άλλωστε, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο, με τον οποίο ο Αρετή τον πέταξε εκείνη την ημέρα στο δρόμο. Ένα ακραίο περιστατικό, αλλά κι ένας μάρτυρας – κλειδί, θα οδηγήσουν την Αρετή ένα βήμα πριν τη φυλακή. Φαίνεται πως ο θυμός της πρωταγωνίστριας για τον άντρα που την πλήγωσε και την εξαπάτησε όσο κανείς, δεν έχει περάσει ακόμη..

Μόλις συναντιούνται τυχαία στα στενά της Αρεόπολης, αρχίζει η μάχη. Η Αρετή αρχίζει να ουρλιάζει, να τον βρίζει και να του πετά πέτρες. Ο Θανάσης τραυματίζεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, αναλύει ακριβώς τα όλα όσα πέρασε στα χέρια αυτής της γυναίκας. Ο Κουράκος, έχοντας φτάσει πια στα όριά του, δίνει ένταλμα σύλληψης.

Η Αρετή οδηγείται στα δικαστήρια φοβισμένη, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη φυλακή. Μάλιστα, ένα άτομο που είδε το περιστατικό, εμφανίζεται στη δικαστική αίθουσα και την καίει… Ποια γυναίκα ομολογεί κατά της Αρετής και τι λέει στους ενόρκους;

Η Χρυσούλα, έχοντας συνεννοηθεί με τον Θανάση να διαλύσουν αυτή την γυναίκα, καταθέτει εναντίον της. Αναφέρει στις αρχές πως η Αρετή επιτέθηκε στο θύμα, με σκοπό να το σκοτώσει! Όλοι μένουν άναυδοι, καθώς γνωρίζουν πως η Αρετή είναι τρελή, όμως ποτέ της δε θα σκότωνε άνθρωπο. Η Χρυσούλα παίρνει το αίμα της πίσω, στέλνοντας την Αρετή στο κελί.

Έβαλαν μαλλιά και το παραδέχτηκαν: 7 αγαπημένοι Έλληνες που έκαναν εμφύτευση μαλλιών και τους πηγαίνει πολύ

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Αθηνά και εισαγγελέας και επίσημα ζευγάρι;