Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη κάνει κόλαση τη ζωή του Αλέξη

Η Μυρτάλη κάνει κόλαση τη ζωή του Αλέξη στην ταβέρνα, προβληματίζοντας τους γύρω της, στην γη της ελιάς. Δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και κακομεταχειρίζεται τον σερβιτόρο, νομίζοντας πως τον βάζει στη θέση του.

Εκείνος προσπαθεί να προσαρμοστεί στον χώρο. Ο Χρήστος σταδιακά αρχίζει να εμπιστεύεται τον νεαρό, ο οποίος δείχνει να τα πηγαίνει καλά στη δουλειά του. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ..

Η Μυρτάλη ενημερώνεται από την Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης δουλεύει στην ταβέρνα και σπεύδει να του κάνει τη ζωή κόλαση, στην γη της ελιάς. Αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της, οδηγείται στα άκρα, εκνευρίζοντας τον νεαρό.

Ο Αλέξης σαστίζει. Αυτή η κατάσταση του κάνει τεράστιο κακό και του προκαλεί μεγάλο άγχος. Η Μυρτάλη απολαμβάνει να τον βλέπει να υποφέρει. Τον υποβιβάζει σαν άνθρωπο και του συμπεριφέρεται απαίσια, αγνοώντας τις συνέπειες.

Με την λήξη της βάρδιας, ο Αλέξης επιστρέφει σπίτι σοκαρισμένος, συντετριμμένος. Η εικονική Μυρτάλη εμφανίζεται και επουλώνει τις πληγές που άνοιξε η ζωντανή Μυρτάλη. Η παράνοια ξεκινά για τον πρωταγωνιστή…

Ο Άγγελος Μπράτης κατακεραυνώνει το ”My Style Rocks”: “Αυτό δεν είναι παιχνίδι μόδας. Έχω άλλο επίπεδο συγγνώμη»

Survivor spoiler 22/06: 3η ασυλία κερδίζει ο Νίκος Γιάννης