Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος : Η Μαρίνα καταρρέει – Η Μυρτάλη στέκεται στο πλευρό της

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Μυρτάλη να λυγίζει στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η Μαρίνα αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και η Μύρταλη θα βρεθεί στο πλευρό της και της προσφέρει τη στήριξή της. Ο σύζυγος της Μαρίνας και ο Ισίδωρος κάνουν ό,τι μπορούν για να μάθουν τι της προκαλεί προβλήματα υγείας.

Οι γιατροί δυσκολεύονται να εντοπίσουν την αιτία των συμπτωμάτων της Μαρίνας, τα οποία περιλαμβάνουν αισθήματα αδυναμίας και μούδιασμα σε όλο της το σώμα. Ο Μάνος παρατηρεί επίσης ότι η Μαρίνα βιώνει απώλεια μνήμης.

Η Αντιγόνη υποψιάζεται ότι το θέμα μπορεί να είναι ψυχολογικής φύσης καθώς δεν μπορούν να βρουν αυτό που έχει στην πραγματικότητα η Μαρίνα.

Ως αποτέλεσμα των προβλημάτων υγείας της, η ψυχική κατάσταση της Μαρίνας επιδεινώνεται και η Μύρταλη είναι εκεί για να τη στηρίξει. Οι δύο φίλες έρχονται ακόμα πιο κοντά όσο περνάει ο καιρός.

Η Μύρτα δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό της Μαρίνας και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει να ξαναβρεί το χαμόγελό της. Θα μπορέσει η Μαρίνα να σταθεί ξανά στα πόδια της; Η ιστορία δείχνει ότι η φιλία τους είναι πολύ δυνατή και ανθεκτική.

Τεράστια αλλαγή: Η πρώτη ΦΩΤΟ του Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια υγείας του!

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Του αποκαλύπτει ότι έχει παιδί