Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα εμπόδιο στα σχέδια της Αντιγόνης

Στην έναρξη της σειράς μια επιστροφή ετοιμάζεται να αναστατώσει την ισχυρή οικογένεια των Βρεττάκων. Οι δεσμοί τους δοκιμάζονται, και η αβεβαιότητα υποβόσκει για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Στο επίκεντρο αυτής της επιστροφής βρίσκεται η κόρη του Ισίδωρου, η Αντιγόνη. Παρ’ ότι είχε φύγει για το Λονδίνο, ακολουθώντας το επαγγελματικό της όνειρο, η καρδιά της παρέμεινε στη Μάνη, και δεν μπορεί να αγνοήσει τα γεγονότα στο σπίτι των Βρεττάκων.

Η Αντιγόνη αισθάνεται ενοχή που εγκατέλειψε την βιολογική της κόρη, την Αγγελική, η οποία θέλει να είναι κοντά της αντί να ζει με τον Μάνο και τη Μαρίνα που τη θεωρούν γονέα της. Η Αντιγόνη νιώθει ότι αυτή είναι η μητέρα της και τα αισθήματα ζήλιας αρχίζουν να εμφανίζονται.

Έχοντας αποχωριστεί την κόρη της για χρόνια, η Αντιγόνη δεν επιθυμεί να συνεχίσει να την χάνει. Ωστόσο, γνωρίζει ότι πρέπει να προχωρήσει με προσοχή. Σκέφτεται συνεχώς τη συμβουλή της παιδοψυχολόγου να αποκαλύψουν την αλήθεια στη μικρή Αγγελική.

Τελικά, αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή αυτή και να πει στη μικρή Αγγελική ότι είναι η πραγματική της μητέρα. Η επιστροφή της Αντιγόνης στη Μάνη ανατρέπει τις ισορροπίες στην οικογένεια. Και ειδικά ο Μάνος και ο Ισίδωρος συνειδητοποιούν ότι η Αντιγόνη είναι έτοιμη να ανατρέψει τα πάντα. Ειδικά ο Μάνος δεν είναι πρόθυμος να αποδεχθεί αυτήν την αλλαγή.

Ταυτόχρονα, η Μαρίνα, που ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον ψυχολογικό τραυματισμό από τον χαμό του μωρού της, ανακαλύπτει ότι τα δεσμά με την Αγγελική ενισχύονται. Η απομάκρυνση της μικρής από κοντά της αποτελεί το τελικό πλήγμα για αυτήν. Επομένως, η Μαρίνα θα αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια της Αντιγόνης.

Σκορπά εγκεφαλικά: Η αθλήτρια του βόλεϊ από την Κροατία που εντυπωσιάζει (pics)

Μίλτος Τεντόγλου: Πιο ερωτευμένος από ποτέ – Τα σχέδια με τη σύντροφο του