Μίλτος Τεντόγλου: Πιο ερωτευμένος από ποτέ – Τα σχέδια με τη σύντροφο του

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Πηνελόπη Γκιώνη βρέθηκαν χθες σε κατάστημα επίπλων και παρήγγειλαν καναπέ κάτι που σημαίνει ότι επιλέγουν τη διακόσμηση για το νέο τους σπίτι.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει σηκώσει ότι τίτλο υπάρχει στο στίβο, με τελευταίο αυτόν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και πλέον δεν έχει απομείνει κανένα χρυσό μετάλλιο που να μην διαθέτει στη συλλογή του.

Στην προσωπική του ζωή είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με την δημοσιογράφο αθλητικού ρεπορτάζ Πηνελόπη Γκιώνη, για την οποία ανασκεύασε την παλαιότερη δήλωσή του που έλεγε χαριτολογώντας πως “η κοπέλα μου μου σπάει τα νεύρα γι αυτό έρχομαι στο στίβο και κάνω αυτές τις επιδόσεις” εξηγώντας πως είναι πολύ καλή και ήρεμη, ενώ όπως τόνισε τον συμβουλεύει σε διάφορους τομείς της ζωής του εκτός του επαγγελματικού.

View this post on Instagram

A post shared by Pinelopi Gkioni (@penelopegkioni)

Σίγουρα πάντως είναι εκείνη που επιλέγει τη διακόσμηση στο σπίτι τους, αφού χθες το απόγευμα, το ζευγάρι βρέθηκε σε κατάστημα πολυτελών χειροποίητων επίπλων στη Λεωφόρο Μεσογείων και παρήγγειλαν καναπέ, με το Μίλτο σαφώς να φωτογραφίζεται και να μιλάει με όσους πελάτες τύχαινε να βρίσκονται στο χώρο.

Κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες τελευταία ότι οι δυο τους πρόκειται να συζήσουν κάτι που μετά το χθεσινό φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, εκτός αν η Πηνελόπη Γκιώνη, απλά επιμελείται τη διακόσμηση του σπιτιού του συντρόφου της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καλά κάνει και την εμπιστεύεται σε διάφορα θέματα καθώς τα έπιπλα που επέλεξε από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι χειροποίητα και πολύ ποιοτικά.

Πηγή dessou.gr

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα εμπόδιο στα σχέδια της Αντιγόνης

Latest

Αποκαλυπτικός ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι αυτός που είμαι! Έκανα παρέα με τρανς, με ιερόδουλες, με…»