Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Εύα πιέζει τον Στάθη να μείνουν μαζί!

Η Εύα ετοιμάζεται να μείνει μόνιμα στο νέο της σπίτι, χωρίς να υπολογίζει πως ο Στάθης έχει αντίθετη άποψη, στην γη της ελιάς. Τα γεγονότα στη δίκη δε τον αφήνουν να πάρει ανάσα. Μέσα του υποφέρει στην σκέψη πως θα τα χάσει όλα, από την πρώην σύζυγό του.

 

Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Βασιλική, η οποία δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο πλέον. Πατέρας και κόρη ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναζητώντας παρηγοριά και δύναμη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Στάθης επιμένει να της λέει διαρκώς όχι, τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να δεχτεί τα άπειρα κουτσομπολιά από τους Μανιάτες. Δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, διότι ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος.

Η Εύα, όσο κι αν κατανοεί πως ο Στάθης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δε μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως αρνείται να μείνουν στο ίδιο σπίτι, στην γη της ελιάς. Εκείνη, αποφασισμένη να μείνει για πάντα στην Αρεόπολη, ζητάει από τον αγαπημένο της να συγκατοικήσουν.

Η Εύα επιμένει πεισματικά. Είναι φανερά ενοχλημένη από τη στάση του συντρόφου της, όμως δε μπορεί να ξεσπάσει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Γνωρίζει πως ο Στάθης περνάει δύσκολα και παύει να τον πιέζει…

αστρολογικες προβλεψεις

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα ζώδια με τα οποία είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστείτε

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ γυρίζει στην Κρήτη – Τα πρώτα προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους!