Σασμός spoiler: Η Αργυρώ γυρίζει στην Κρήτη – Τα πρώτα προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους!

Η Αργυρώ, ο Σταύρος, το μωρό και η Μαρίνα έχουν επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης, τις ανάγκασε να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι, όσο κι αν αυτό ξύνει πληγές του παρελθόντος.

 

Μία ανατριχιαστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Η Βασιλική και η Αργυρώ συναντιούνται ξανά, μετά από καιρό. Η Βασιλική, γνωρίζοντας πόσο έχει πονέσει αυτό το κορίτσι, κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει.

Πολύ σύντομα, η Αργυρώ θα βρει τα πατήματά της στο νησί. Οι βόλτες της θα ξεκινήσουν, μαζί με τον σύζυγο και το μωρό της. Οι μέρες θα κυλούν ξέγνοιαστα, με το “αγκάθι” του Αστέρη να της τρυπά τα σωθικά.

Τα πρώτα προβλήματα υγείας πολύ σύντομα θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή της Αργυρώς. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, η Αργυρώ θα χάσει τις αισθήσεις της. Στο σημείο αυτό, θα βρεθούν η Βασιλική και ο Άγγελος, οι οποίοι θα την πάρουν αγκαλιά, σοκαρισμένοι.

Εκείνοι, θα την συμβουλεύσουν να παραμείνει δυνατή και να παλέψει, για να κρατηθεί στη ζωή… Ο εφιάλτης για τη νεαρή πρωταγωνίστρια ξεκινά, την ίδια στιγμή που η Βασιλική βρίσκεται σε δίλημμα: Να μιλήσει στον Αστέρη ή όχι;

Η Βασιλική θα τρομοκρατηθεί. Μαζί με τον Άγγελο, θα την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Όταν οι γιατροί της ανακοινώσουν πως πάσχει από νεφροπάθεια, όλα θα αλλάξουν… Η Αργυρώ θα μιλήσει πρώτα στην Βασιλική και τον Άγγελο, ζητώντας τους να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το μυστικό αυτό.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Εύα πιέζει τον Στάθη να μείνουν μαζί!

Σασμός spoiler: Σε πανικό ο Αστέρης – Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη!