Η Γη της Ελιάς spoiler 3ος Κύκλος: Η Αθηνά παρακολουθεί την Μαρία

Η ιστορία ξετυλίγεται με τη Μαρία και την Αθηνά σε μια συνεχή αντιπαράθεση γενεών και αντιλήψεων. Η Μαρία, η μητέρα, συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα με τα ατίθασα καμώματά της, ενώ η Αθηνά, η κόρη, ελπίζει σε μια αλλαγή μετά το τελευταίο περιστατικό της μητέρας της με τη χαρτοπαιξία.

Ωστόσο, η Μαρία δείχνει να μην έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Είναι μια ανήσυχη γυναίκα που αγνοεί τις συνέπειες των πράξεων της, αγνοεί τις συμβουλές και τις ανησυχίες της κόρης της. Η Αθηνά, από την άλλη, φοβάται τις νέες περιπέτειες που μπορεί να φέρει η μητέρα της και αποφασίζει να την παρακολουθεί.

Κάποια στιγμή, η Αθηνά παρατηρεί τη μητέρα της να επιβαίνει στο αυτοκίνητο ενός άγνωστου άνδρα και να αναχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ανησυχία της φουντώνει, και ανυπομονεί να μάθει ποιος είναι αυτός ο άνδρας. Αναμένει αγωνιωδώς την επιστροφή της μητέρας της για να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Όταν, τελικά, η Μαρία επιστρέφει, η Αθηνά δεν μπορεί να κρατηθεί και την ρωτά λεπτομέρειες για τον άνδρα που συνάντησε. Εκείνη, ωστόσο, αντιδρά εντελώς απροσδόκητα. Προσπαθεί να βάλει τη θέση της κόρης της και της λέει ότι βγαίνει με έναν άνδρα που γνώρισε το τελευταίο διάστημα. “Δεν είμαι χαζή, Αθηνά,” λέει η Μαρία, “προσπαθώ να περνάω καλά.”

Αυτά τα λόγια αφήνουν την Αθηνά άναυδη. Η απροσδόκητη απάντηση της μητέρας της την κάνει να αναρωτιέται για τον πραγματικό λόγο που η μητέρα της συμπεριφέρεται έτσι. Ίσως, πίσω από τον πρόσωπο της ανήσυχης μητέρας κρύβεται κάτι περισσότερο από ό,τι φαίνεται.

Latest

Γιάννης Μπέζος: Είπε την αλήθεια για τον Κασσελάκη – «Ο κόσμος γοητεύτηκε από…»

Γιώργος Πρίντεζης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του στη Μύκονο