Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Αρετή για μια ακόμη φορά εκτεθειμένη στην Μάνη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η «πλεκτάνη» δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί στη σειρά του MEGA κι ο ερχομός της Ειρήνης κάνει άνω κάτω τη Μάνη. Η κόρη της Ασπασίας είναι αποφασισμένη να φέρει την καταστροφή και αρχίζει να φλερτάρει τον άντρα της ξαδέρφης της, τον Φίλιππο.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Αρετή για μια ακόμη φορά εκτεθειμένη στην Μάνη

Η Αρετή θα γίνει σούσουρο στην Μάνη και θα εκτεθεί για μια ακόμη φορά στη «Γη της Ελιάς», καθώς θα αναγκαστεί να απολογηθεί μπροστά σε όλους για τις πράξεις στις οποίες ώθησε την Ειρήνη.

Βέβαια, ο Φίλιππος την απορρίπτει συνεχώς. Έτσι, η Ειρήνη έξαλλη αποφασίζει να πει ένα φρικτό ψέμα ώστε να τον εκδικηθεί. Πηγαίνει στην αστυνομία και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας προσπαθώντας να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος την βίασε.

Η Ειρήνη θα ρίξει όλο το φταίξιμο στην Αρετή και θα υποστηρίξει ότι εκείνη την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο για τον βιασμό της, για να χωρίσουν με τη κόρη της, στη «Γη της Ελιάς».

Ο Φίλιππος, εκτός εαυτού, αποκαλύπτει στη Βασιλική την αλήθεια για την ξαδέρφη της και πώς του την… έπεσε πολλές φορές. Η Βασιλική φυσικά εξοργίζεται και την ξεφτιλίζει δημόσια. Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στην οικογένεια του Δημοσθένη και τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Ο Δημοσθένης επειδή δεν μπορεί να καταλάβει αν η κόρη του λέει αλήθεια, απαιτεί από την Αρετή να του πει τι έγινε. Τότε, εκείνη ορκίζεται ότι δεν έκανε τίποτα απ’ όλα αυτά.

Στην υπόθεση δε θα αργήσει να αναμειχθεί κι ο Στάθης, ο οποίος αυτήν την φορά πιστεύει την Αρετή. Τι θα συμβεί μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια;

Η Γη Της Ελιάς 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 6 εναλλακτικές ιδέες που θα σε βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Αστολογία: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα