Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 6 εναλλακτικές ιδέες που θα σε βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Σε είκοσι μέρες περίπου θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη στολίσει, ενώ τις επόμενες μέρες θα πάρουμε σειρά και οι υπόλοιποι. Αλλά κάποιοι για δικούς τους λόγους, δεν θα στολίσουν φέτος χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν έχουν χρόνο, δεν έχουν διάθεση ή άλλα προβλήματα.

Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ιδέες για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων που όλοι το έχουμε τόσο ανάγκη για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εμείς, σας έχουμε παρακάτω εναλλακτικές ιδέες.

Δεν θέλετε να στολίσετε δέντρο φέτος;
Υπάρχουν και τα μπουκέτα και μάλιστα από κλαδιά! Για σας που δεν θέλετε να στολίσετε με δέντρο το σπίτι, αλλά θέλετε ένα μίνιμαλ στολισμό, αυτές οι ιδέες θα σας ενθουσιάσουν!

1.Βάλτε σε κλαδιά γυμνά μια απλή γιρλάντα… ή και μπαλίτσες. Αυτός ο απλός στολισμός θα σας δώσει μια νότα γιορτών και -ακούστε μας- θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Μήπως αγαπάτε τα πον πον? 2.Στερεώστε ένα σε κάθε κλαδί! Και αν θέλετε βάλτε και λίγα φωτάκια.

3.Τι λέτε για ένα μικρό δεντράκι σε γλάστρα; Μια απλή ιδέα που θα δώσει χρισουγεννιάτικο χρώμα στο σπίτι σας.

4.Μια σειρά από μικρά διακοσμητικά δεντράκια σε διαφορετικές γωνιές του σπιτιού, θα το στολίσουν όμορφα.

5.Δεν θέλετε να στολίσετε δέντρο φέτος;
Υπάρχουν και τα μπουκέτα και μάλιστα από κλαδιά! Για σας που δεν θέλετε να στολίσετε με δέντρο το σπίτι, αλλά θέλετε ένα μίνιμαλ στολισμό, αυτές οι ιδέες θα σας ενθουσιάσουν!

6.Βάλτε σε κλαδιά γυμνά μια απλή γιρλάντα… ή και μπαλίτσες. Αυτός ο απλός στολισμός θα σας δώσει μια νότα γιορτών και -ακούστε μας- θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ανέκδοτο: Τρεις ξανθιές το σκάνε από τη φυλακή και η μια λέει τον τρόπο διαφυγής …! Τρελό γέλιο

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Αρετή για μια ακόμη φορά εκτεθειμένη στην Μάνη