Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η απόφαση της Ιουλίας για τον γάμο

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Νέα προβλήματα έρχονται για το ζευγάρι, ο Στάθης και η Ιουλία θα τα βρουν σκούρα με τον γάμο τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ισίδωρο Βρεττάκο, τον άντρα που θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει αυτό το μυστήριο!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η απόφαση της Ιουλίας για τον γάμο

Ο Ισίδωρος υποστηρίζει πως ο Καπερνάρος έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της αδελφής του, για αυτό και κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει. Το πιο σημαντικό του επίτευγμα, είναι η καθυστέρηση του γάμου. Η Ιουλία δέχεται να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, βάζοντας τέλος στα κουτσομπολιά της Μάνης. Άλλωστε, ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Οι δυο τους ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα, αγνοώντας τις ολέθριες συνέπειες.

Η Ιουλία δε θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, για δεύτερη φορά. Έτσι, το ζευγάρι ξεκινά τις ετοιμασίες για πολιτικό. Βέβαια, από τη στιγμή που έχει εκλεχθεί ο Ισίδωρος ως δήμαρχος, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται… Εκείνος, φυσικά, δε θα δεχτεί να τους παντρέψει, επομένως το ζευγάρι μένει.. ξεκρέμαστο! Ο Στάθης και η Ιουλία αναζητούν τρόπους για να γίνει ο γάμος τους. Θα τα καταφέρουν ή οι “εχθροί” τους είναι περισσότεροι από τις δυνάμεις που τους έχουν απομείνει;

serfare.com

Μαρία Σολωμού: Έγινε κατάξανθη για χάρη του έρωτα της Mente Fuerte

Τρόμος για τον Νίκο Κοκλώνη: “Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και λέω παιδιά, τι γίνεται;”