Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα καταρρέει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα καταρρέει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Τα νέα για τη σχέση του Δημήτρη, φτάνουν στα αυτιά της Αθηνάς και το τέλος πλησιάζει. Παρόλο που ο Δημήτρης περνάει στην αντεπίθεση και εκβιάζει την Αθηνά, εκείνη του επιβάλλει να χωρίσει με την Άννα, για να μη ξεφύγει η μεταξύ τους κατάσταση…

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα καταρρέει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Έτσι, ο Δημήτρης πλησιάζει την Άννα και της ζητάει να αφήσουν πίσω τους τη σχέση αυτή που δημιουργήθηκε. Την αποφεύγει με κάθε τρόπο, την απομακρύνει από τη ζωή του και η νεαρή πρωταγωνίστρια καταρρέει.

Παρόλο που σημαντικά πρόσωπα βρίσκονται στη ζωή της και την παρηγορούν, η Άννα είναι τσακισμένη, με την απόπειρα αυτοκτονίας είναι μόνοδρομος για εκείνη, στην γη της ελιάς.

Μη μπορώντας, λοιπόν, να διαχειριστεί τον μεγάλο αυτόν χωρισμό, η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στην γη της ελιάς, πίνοντας χάπια. Σύμφωνα με το TiVi, η ηρωίδα μας, βυθισμένη στη θλίψη της, θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο Αποστόλης την εντοπίζει λιπόθυμη και την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όλη η Μάνη βρίσκεται στο πόδι! Η αναστάτωση είναι τεράστια και ο πανικός εξαπλώνεται.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά βρίσκεται εκτός ελέγχου. Αυτή η κίνηση της Άννας μπορεί να φέρει την καταστροφή στα σχέδιά της. Οι αποκαλύψεις θα ξεκινήσουν και ο κίνδυνος να βγουν όλα στο φως, είναι τεράστιος.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης συνεχίζει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, ζητώντας χρήματα από την Αθηνά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Αθηνά κάνει τα πάντα για να τον πετάξει από το σπίτι…

Spoilers

Βάνα Πεφάνη: Υπάρχει πολύς κόσμος ακόμα που δεν έχει μιλήσει

Showbiz: Χωρισμός βόμβα για Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά