Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αγωνία του Δημοσθένη για την Ασπασία

Ο Δημοσθένης τρελαίνεται καθώς παρακολουθεί την αγαπημένη του Ασπασία να αντιμετωπίζει τον Ορέστη με μια αφοσίωση που θυμίζει μητρική αγάπη. Τον φροντίζει, τον περιποιείται και φροντίζει για τον ίδιο τρόπο που θα φρόντιζε τον γιο της, Κίμωνα.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της Ασπασίας είναι εκπληκτική. Μόλις έμαθε ότι ο Ορέστης φέρει την καρδιά του Κίμωνα, η σχέση τους μετατράπηκε σε μια προσεγγιστική μητρική αγάπη. Τον προσέχει και τον φροντίζει με πάθος, σαν να πρόκειται για το πιο αγαπημένο της πλάσμα. Έχει γίνει εμμονική, αφιερώνοντας τον χρόνο της δίπλα του όσο περισσότερο μπορεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει την αλλαγή αυτή με ανησυχία. Η γυναίκα του φαίνεται να έχει χάσει τη λογική της. Την προειδοποιεί, λέγοντάς της ότι ο Κίμωνας, ο γιος τους, έχει πεθάνει, αλλά η Ασπασία αρνείται να το δεχθεί. Είναι πεπεισμένη πως ο Ορέστης είναι ο γιος της, με την καρδιά του Κίμωνα να χτυπάει μέσα στο στήθος του.

Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη, και αυτός ο λόγος της αρκεί. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να την πείσει, φοβούμενος μήπως η εμμονή της οδηγήσει σε χειρότερη κατάσταση. Αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσει την αγαπημένη του να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου τους. Το κενό που άφησε ο Κίμωνας είναι αδύνατο να αντικατασταθεί, αλλά η Ασπασία ψάχνει στο πρόσωπο του Ορέστη τον γιο της.

Latest

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας: Στέφανα για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη με κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη!

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιάζει με το video για το νέο της hit «Κόλλημα»