Η Γη της Ελιάς spoiler: Η άφιξή της Αλκμήνης στη Μάνη προβλέπεται εκρηκτική!

Η νεαρή Αλκμήνη θα μπει σε νέες περιπέτειες, προβληματίζοντας αρκετά τους πρωταγωνιστές. Την ηρωίδα αυτή θα υποδυθεί η Αγγελική Κιντώνη. Η άφιξή της στη Μάνη, προβλέπεται εκρηκτική. Η νεαρή χημικός, αναλαμβάνει την επιχείρηση καλλυντικών της Μυρτάλης και της Ισμήνης, δίνοντας την υπόσχεση πως θα φέρει έσοδα στις δύο ιδιοκτήτριες.

Η Αλκμήνη έρχεται, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη θα αγκαλιάσουν τη νέα βοηθό τους, με μεγάλη χαρά. Η Αλκμήνη, μέσα από τις τεχνικές της, θα εκτοξεύσει την επιχείρηση καλλυντικών, χαρίζοντας μία ανάσα ανακούφισης. Η Μυρτάλη, με την βοήθεια της Αλκμήνης, μπορεί να αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις των Βρεττάκων με μεγαλύτερη άνεση.

Αντίστοιχα, η Ισμήνη σκέφτεται πως με τα έσοδα θα μπορέσει να βάλει κι εκείνη το λιθαράκι της στον γάμο με τον Κωνσταντίνο. Βέβαια, αυτό δε θα συμβεί, καθώς ο Κωνσταντίνος ζητάει χρόνο.

Τί την περιμένει στα επόμενα επεισόδια; Είναι αυτό που πράγματι παρουσιάζει, ή κρύβει μυστικά; Η Αλκμήνη συνεχίζει να εργάζεται στο δυναμικό της επιχείρησης. Δείχνει το γλυκό και εργατικό της πρόσωπο.

alpha tv σασμος

Σασμός spoiler: Ο Αντώνης ανοίγει την υπόθεση του φόνου!

Ανέκδοτο: Ένας Γύφτος πήγαινε με το Ντάτσουν γεμάτο πατάτες σε ένα κοντινό χωριό για να τις πουλήσει …! Τρελό γέλιο