Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος με την Ασπασία – Ζητά εξηγήσεις

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στο απόσπασμα του σημερινού επεισοδίου της σειράς, ο Δημοσθένης εκδηλώνει έντονη ανησυχία και οργή απέναντι στην Ασπασία, καλώντας την να του παράσχει περισσότερες εξηγήσεις για κάτι που τον απασχολεί.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος με την Ασπασία – Ζητά εξηγήσεις

Η σκηνή εξελίσσεται όταν η Ασπασία και ο Δημοσθένης επιστρέφουν στο σπίτι τους. Καθώς η Ασπασία ετοιμάζεται να αποχωρήσει ξανά για να πάει στην Αρετή, ο Δημοσθένης της προτείνει να χαλαρώσει με ένα μπάνιο και να ξαπλώσει για να συνέλθει. Ωστόσο, αυτό που διακρίνουμε από την σημερινή σκηνή της σειράς είναι η οργή που νιώθει απέναντι στην Ασπασία.

Της απευθύνει λόγια από τον θυμό του, λέγοντάς της: “Να παλουκωθείς κάτω. Και ξεκίνα να κελαηδάς.” Συνεχίζει, δηλώνοντας την ανάγκη του να μάθει την αλήθεια τώρα που η Ειρήνη απουσιάζει, καθώς θέλει να διακριτικά προσπεράσει τα ψέματα.

Σε αυτό το σημείο, η Ασπασία αντιδρά διστακτικά και αρχίζει να εξομολογείται ότι η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε κάτι περιφερόμενο, αφού είχαν χωρίσει προηγουμένως. Λέει: “Μετά γύρισα κοντά σου, αλλά δεν είχα το κουράγιο να σου πω την αλήθεια.” Καθώς ετοιμάζεται να φύγει, ο Δημοσθένης της κάνει την ερώτηση που τη φοβόταν: “Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης;” και της ζητά να αποκαλύψει το όνομά του.

Η Παραλία spoiler: Η Αντιγόνη φεύγει ξαφνικά από τη ζωή

Κιμ Καρντάσιαν: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε – Οι ΦΩΤΟ με ανδρικό κούρεμα και λερωμένο φανελάκι!