Η Παραλία spoiler: Η Αντιγόνη φεύγει ξαφνικά από τη ζωή

Η Παραλία spoiler: Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ, θα είναι πραγματικά σοκαριστικές. Ένα τραγικό συμβάν θα συγκλονίσει την περιοχή των Ματάλων και θα βυθίσει σε βαθύ πένθος την οικογένεια Αρχοντάκη. Συγκεκριμένα, η Αντιγόνη αποχαιρετά αιφνιδιαστικά τη ζωή.

Η Παραλία spoiler: Η Αντιγόνη φεύγει ξαφνικά από τη ζωή

Ο θάνατος της Αντιγόνης στη σειρά “Η Παραλία” έχει σαν αποτέλεσμα να πέσει σε βαθύ πένθος την Υπατία και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που ζουν στο σπίτι. Όταν η Υπατία μαθαίνει τον άδικο χαμό της μητέρας της, καταρρέει σε απόγνωση. Τα δάκρυα χύνονται χωρίς σταματημό από τα μάτια της, ενώ ο πόνος της απώλειας είναι απρόσμενα δυσανάλογος.

Ο τραγικός θάνατος της Αντιγόνης γίνεται γρήγορα γνωστός σε όλο το χωριό και προκαλεί συγκίνηση σε ολόκληρη την κοινότητα των Ματάλων. Στην παραλία, ακόμη και οι χίπηδες, που είναι γνωστοί για την απομόνωσή τους, θρηνούν το τραγικό αυτό γεγονός. Και αυτό γιατί η Αντιγόνη ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην κοινότητα και η απώλειά της αφήνει μια τεράστια κενή στις καρδιές όσων την αγαπούσαν.

Ο Τοτός δίνει ρέστα: Η δασκάλα στο δημοτικό

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος με την Ασπασία – Ζητά εξηγήσεις