Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος τα κάνει γυαλιά καρφιά στο ιατρείο

Η Γη Της Ελιάς

Μία όμορφη μέρα, διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Μάνος εισβάλλει στο ιατρείο, όπου εργάζεται η Αντιγόνη στην γη της ελιάς και τα κάνει όλα άνω – κάτω! Ο πατέρας του, ο Ισίδωρος, έχει στα χέρια του τα θετικά αποτελέσματα του τεστ DNA, με αποτέλεσμα η μάχη να ξεκινά.

 

Ο Μάνος δε μπορεί να δεχτεί πως κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Παρόλο που η Αντιγόνη δεν έχει σκοπό να το φτάσει στα άκρα, καθώς έγινε το τεστ DNA, πατέρας και γιος ανησυχούν. Θα πρέπει να της μεταβιβάσουν μερίδιο της κληρονομιάς κι αυτό ανατρέπει τα πάντα.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συγκρατήσει τον γιο του, ο οποίος ξεσπάει. Ενώ πριν είχε την Μυρτάλη και την Αθηνά, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την Αντιγόνη! Η περιουσία σπάει σε επιμέρους κομμάτια και η οργή του Μάνου είναι ασυγκράτητη.

Ο Μάνος πιάνει στα χέρια του το τεστ DNA και γίνεται έξαλλος. Μάταια η Μαρίνα προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Εκείνος, παίρνει το αμάξι του και κατευθύνεται στο ιατρείο της Αντιγόνης. Εισβάλλει μέσα χωρίς να ρωτήσει και ο καυγάς ξεκινάει.

Ο Μάνος και η Αντιγόνη ανταλλάζουν καρφιά, στην γη της ελιάς. Εκείνος έχει στα χέρια του το τεστ και το σκίζει μπροστά της, φωνάζοντας πως ποτέ δε θα γίνει μία Βρεττάκου, πως δε θα πάρει ούτε ευρώ!

Φυσικά, η Αντιγόνη του αναφέρει πως αδιαφορεί για όσα λέει, διότι πλέον είναι και επίσημο: Είναι η κόρη του Ισίδωρου κι αυτό δεν αλλάζει! Οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο συνεχίζονται, με τον Μάνο να φεύγει από το ιατρείο, έχοντας χαρίσει μεγάλη σύγχυση στην αδελφή του…

Σμαράγδα Καρύδη: Έχω αγοραφοβία με ζόρισαν πολλά σε αυτήν την δουλειά

τζοκερ

Τζόκερ: 28/11 ( Κλήρωση 2368 ) – Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί που κερδίζουν