Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Αλέξης και Παναγιώτης πιάνονται στα χέρια

Το χαρτάκι με το τηλέφωνο της Μαργαρίτας πέφτει στα χέρια του Παναγιώτη, ο οποίος την καλεί, απειλώντας θεούς και δαίμονες. Το νέο ζευγάρι έχει μπει στην σειρά, φέρνοντας μπελάδες σε πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Αλέξης όμως θα δώσει ένα καλό μάθημα στον Παναγιώτη, ο οποίος ήδη ψάχνει τρόπους να εκδικηθεί, στην Γη της Ελιάς.

Κλείνοντας όμως το τηλέφωνο, ξεσπάει για ακόμα μια φορά στην Ολυμπία. Η άτυχη κοπέλα παίρνει τα πράγματα της και φεύγει, βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας.

Μόλις ο Παναγιώτης το αντιλαμβάνεται, πηγαίνει να την φέρει πίσω. Βρίζοντας και απειλώντας ότι θα σπάσει την πόρτα, ζητά επιτακτικά να γυρίσει πίσω. Στην προσπάθεια του να μπει μέσα, μπαίνει μπροστά ο Αλέξης.

Οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια, με τον Αλέξη να χτυπά τον Παναγιώτη, στην Γη της Ελιάς. Ο τελευταίος αποχωρεί, βρίζοντας: «Θα μου το πληρώσετε καθίκια». Ο Αλέξης απέκτησε έναν νέο εχθρό…

Ju2s spoiler: Αποθεώθηκε για την ομορφιά της ώς ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι – βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες” … “Δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι” είπε η παρουσιάστρια