Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος και η Μαρίνα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, δίνοντας μία μεγάλη μάχη.

Η νεαρή ηρωίδα της σειράς κατηγορείται για κάτι φρικτό. Άθελά της πυροβόλησε τον έναν από τους δύο άντρες που πλήρωσε ο Ανέστης, για να της κάνουν κακό.

Παρόλο που αυτό έγινε για να αμυνθεί, ο Κουράκος είναι αναγκασμένος να την κρατήσει στο τμήμα. Η Μαρίνα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Λυκούργος να αναλαμβάνει δράση. Θέλει να βοηθήσει την φίλη της Μυρτάλης, θέλει να φέρει για ακόμη μια φορά την αλήθεια στο φως.

Αυτός είναι ο σωτήρας της Μαρίνας

Ο Λυκούργος τρέχει άμεσα να επισκεφτεί την Μαρίνα, ζητώντας της να τον εμπιστευτεί. Οι αρχές δεν επιτρέπουν σε κανέναν να βρίσκεται στο χώρο, πέρα από τον δικηγόρο της ύποπτης. Η διαδικασία ξεκινά. Όλη η Μάνη είναι συγκλονισμένη.

Φυσικά, όλοι υποστηρίζουν την Μαρίνα και δε πιστεύουν σε καμία περίπτωση πως ο φόνος αυτός έγινε κατά βάση σχεδίου. Ήταν η άμυνα της κοπέλας, ήταν η προσπάθειά της να γλιτώσει.

Οι κάτοικοι της Μάνης παρακολουθούν τις εξελίξεις συγκλονισμένοι.

Σύντομα, ο Λυκούργος και η Μαρίνα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, δίνοντας μία μεγάλη μάχη. Ο Κουράκος στηρίζει το έργο του Λυκούργου, πεπεισμένος πως πίσω από αυτή την επίθεση κρύβεται κάποιος γνωστός.

Σχέσεις: Αυτή είναι η λιγότερο δημοφιλής ημέρα για σεξ

Τζόγος, αλκοόλ, ναρκωτικά: 10 διάσημοι που κύλησαν στο σκοτάδι