Η γη της ελιάς spoiler: Αυτή η γυναίκα μπαίνει ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο

Όλα ξεκινούν, όταν τα παιδιά του Καπερνάρου φτάνουν από την Αθήνα στη Μάνη. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση, καθώς η κόρη τους μόνο για καλό δεν έχει έρθει!

Ένα ακόμη πρόσωπο μπαίνει στο ζευγάρι και το διχάζει. Οι δυο ξαδέλφες πιάνονται στα χέρια, για τα μάτια ενός άντρα… Η Ειρήνη, (η κόρη του Δημοσθένη), και η Βασιλική θα λογομαχήσουν άσχημα για τον Φίλιππο, στην γη της ελιάς.

Η ατίθαση Ειρήνη βάζει στόχο της να πολιορκήσει τον νεαρό Φίλιππο, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά. Τον προσεγγίζει ερωτικά, με αποτέλεσμα εκείνος να τα χάνει από τη συμπεριφορά της.

Η Ειρήνη, όμως, έχει μάθει να παίρνει ό,τι θέλει, αγνοώντας πως ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι ένα ζευγάρι που έχει περάσει πολλά, στην γη της ελιάς. Επιτίθεται ερωτικά στον άντρα που την γοήτευσε, φέρνοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τις δύο οικογένειες.

Για ακόμη μια φορά, ο Φίλιππος επιλέγει να μη πει τίποτα στη Βασιλική, όμως εκείνη το μαθαίνει. Ακόμη και η Χάιδω αποφασίζει να αναλάβει δράση, βάζοντας στη θέση του το συγκεκριμένο κορίτσι.

Ποια στάση θα κρατήσει η Βασιλική; Θα καταφέρει να μείνει πλάι στον άντρα της, ή θα έρθει η ρήξη στο ζευγάρι; Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας ήρθε για να μείνει.

Βάνα Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Χάρηκα που τον συνάντησα» τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός – Δείτε το βίντεο

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Ποια είναι η κόρη του Δημοσθένη και τι μυστικά κρύβει;