Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πουλάει τις μετοχές της σε Μάνο και Ισίδωρο

Η Αθηνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρία, αλλά η γυναίκα δεν απαντάει στο κινητό της. Το γεγονός αυτό την ανησυχεί ιδιαίτερα και τρομοκρατημένη ότι κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί φεύγει αμέσως για το Σούνιο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πουλάει τις μετοχές της σε Μάνο και Ισίδωρο

Φτάνοντας εκεί, βρίσκει τη Μαρία, αλλά μια ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι προβληματίζει ιδιαίτερα την Αθηνά. Μάλιστα, η γυναίκα ανακαλύπτει διάφορα για τη μητέρα της και επικρατεί μεγάλη ένταση ανάμεσά τους, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα.

Το γεγονός αυτό ενοχλεί την Αθηνά, η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Πίσω στην Αρεόπολη τώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που περιμένουν, ενώ η Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να δείξει ξανά τη δυσαρέσκειά της που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Την επόμενη μέρα, η Μυρτάλη παίρνει την απόφαση και πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και στον Ισίδωρο. Στη συνέχεια, οι δύο άντρες ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία θέλει να αγοράσει κρυφά μόνο το 10% από αυτές.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Μυρτάλη ώστε να μη φύγει για την Ελβετία. Όμως, η κοπέλα επιμένει και της ξεκαθαρίζει πως έχει ανάγκη να κάνει μια νέα αρχή μακριά απ’ όλους.

Έπειτα από τη συνάντησή τους, η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι και εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να τη χτυπάει για πρώτη φορά! Η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι ιδιαίτερα τρομοκρατημέ νη και σοκαρισμένη. Μάλιστα, αποφασίζει να επισπεύσει τις διαδικασίες και να μετακομίσει άμεσα στο εξωτερικό.

Είδηση που φέρνει «κρότο» για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Φεύγουν από την Αθήνα και μετακομίζουν μόνιμα στα Χανιά»

Μαγκιόρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έκανε… χαμό στη γιορτή της τραγουδώντας και χορεύοντας με το σύντροφό της