Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη και η δύσκολη απόφαση

Η Γη της Ελιάς: Η ηρωίδα της σειράς παθαίνει διαρκώς κρίσεις πανικού. Το σημείο που εντόπισε τον Νικήτα νεκρό, την κυνηγάει διαρκώς. Το κενό που αισθάνεται μέσα της είναι τεράστιο και ο φόβος πως θα ξανά έρθει αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα, δε την αφήνει σε ησυχία.

Μία πολύ δύσκολη απόφαση θα πάρει η Μυρτάλη, σχετικά με το σπίτι της στην γη της ελιάς. Μετά τον θάνατο του Νικήτα, τίποτα δεν είναι το ίδιο για εκείνη. Το σπίτι αυτό δε την χωράει, με τη λύση να βρίσκεται στην φυγή!

Η Ιουλία βλέπει την ανιψιά της να βασανίζεται και αισθάνεται άσχημα. Προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, να την πείσει πως όλα θα πάνε καλά, όμως είναι μάταιο. Η Μυρτάλη δείχνει άρνηση και αποφεύγει να πλησιάσει το σπίτι της.

Έτσι, με την βοήθεια της Ιουλίας, η Μυρτάλη αναζητά νέο σπίτι, μακριά από την παλιά της γειτονιά. Θεία και ανιψιά παίρνουν τους δρόμους, αναζητώντας τη νέα οικεία που θα φιλοξενήσει την ηρωίδα της σειράς, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σταδιακά, το παλιό της διαμέρισμα αδειάζει. Μαζί με την Μαρίνα παλεύει να κάνει μία νέα αρχή, να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ξεχάσει τα γεγονότα που την στιγμάτισαν. Λίγοι γνωρίζουν που μένει πλέον η Μυρτάλη. Ο Αλέξης μάχεται διαρκώς να ανακαλύψει τα ίχνη της…

Survivor ελλάδας: Στο twitter αποκάλυψαν το video της Ναυσικάς με τον Σεφερλή – twitter

Γουίλ Σμιθ: Η Ακαδημία των Όσκαρ εκκίνησε πειθαρχική δίωξη κατά του καλλιτέχνη!