Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αποστόλης φλερτάρει με μία άλλη γυναίκα!

Αν και παράφορα ερωτευμένος με την Ευτυχία, ο χαρακτήρας αυτός φέρνει την ανατροπή με τον πιο περίεργο τρόπο. Μία νεαρή κοπέλα πιάνει δουλειά στους Βρεττάκους, ύστερα από την παραίτηση της Άννας και του Λεωνίδα.

Η Γη Της Ελιάς Ο Αποστόλης φλερτάρει με μία άλλη γυναίκα!

Ένα παιχνίδι που δε θα βγει σε καλό… Ο Αποστόλης φλερτάρει με μία νέα εργάτρια στους ελαιώνες των Βρεττάκων, προκαλώντας σάλο, στην γη της ελιάς.

Ο Αποστόλης, στην αρχή προσπαθεί να βοηθήσει τη νεαρή εργάτρια να προσαρμοστεί, αργότερα, όμως, εκμεταλλεύεται την κατάσταση, προκαλώντας την ζήλια της Ευτυχίας, στην γη της ελιάς.

Πράγματι, η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο αγαπημένος της γλυκοκοιτάζει την κοπέλα κι εξοργίζεται. Ο Αποστόλης βλέπει με τα μάτια του την Ευτυχία να ζηλεύει και θεωρεί πως αυτή είναι η ευκαιρία να της αποδείξει τι… χάνει!

Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει το έντονο φλερτ, με τη νεαρή εργάτρια να μην έχει ιδέα τι συμβαίνει. Ο Αποστόλης την χρησιμοποιεί για να την “φέρει” στην Ευτυχία, χωρίς να συνειδητοποιεί πως αυτό μόνο κακό κάνει στη σχέση τους… Όλα κρέμονται από μία κλωστή και το ζευγάρι διχάζεται.

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Γουάντα Νάρα: Διέρρευσε Γυμνή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Για αυτό ο Μάουρο Ικάρντι δε βλέπει δίχτυα ούτε με κυάλια

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Σταύρο!