Η Γη Της Ελιάς spoiler: Εκτός εαυτού η Αρετή, βάζει τα δυνατά της και καταφέρνει να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά!

Αυτή τη στιγμή, οι στόχοι της είναι πολλοί. Από τη μία πλευρά βρίσκεται η Εύα Δήμα, η γυναίκα που της έκλεψε τον σύζυγό, ενώ από την άλλη βρίσκονται ο Στάθης, η Βασιλική και η Ελένη!

Η Αρετή βάζει τα δυνατά της και καταφέρνει να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά.Η αγαπημένη μας αυτή ηρωίδα, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους τηλεθεατές, κάνει τα μαγικά της και χαρίζει στιγμές οργής και γέλιου ταυτόχρονα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αρετή θα περάσει από διάφορα μαγαζιά, στην γη της ελιάς, μοιράζοντας κατάρες και “γαλλικά”. Η πρώτη της στάση θα είναι το μαγαζί της Ελένης, στο οποίο θα ξεσπάσει ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα σε παρ’ ολίγον νύφη και πεθερά.

Η επόμενη στάση, θα είναι σε ένα μανάβικο, όπου θα δει περνώντας τυχαία την Εύα. Για ακόμη μια φορά, η οργή της θα φουντώσει και το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο. Κατάρες και βρισιές θα ηχήσουν από την πλευρά της, με τη Μανιάτισσα να βγαίνει από μέσα της.

Η Αρετή θα αρχίσει να φωνάζει στην γη της ελιάς, ξεσηκώνοντας τα μαγαζιά γύρω της. Οι σκηνές που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να μας χαρίσουν μοναδικές βραδιές.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Λεωνίδας απειλεί να κινηθεί νομικά εναντίον της Άννας!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σταμάτης και Παναγιώτης συγκρούονται για την Βιολέτα!