Άγριες Μέλισσες spoiler: Σταμάτης και Παναγιώτης συγκρούονται για την Βιολέτα!

Ο Σταμάτης δείχνει διαρκώς απέναντί της πως είναι πρόθυμος να αλλάξει, να αφήσει πίσω του τα παλιά. Θέλει μία δεύτερη ευκαιρία από την αγαπημένη του, θέλει να σταθεί πλάι της, μαζί με τον μικρό Ζαχαρία.

 

Νέους καυγάδες θα δούμε να διαδραματίζονται στο αγαπημένο μας Διαφάνι. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Βιολέτα, η οποία αναμένεται να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση, στις Άγριες Μέλισσες.

Η Βιολέτα, μετά από πολύ καιρό, παίρνει μία ανάσα ανακούφισης και αγαλλίασης πλάι στον μικρό Ζαχαρία. Συμπεριφέρεται σα να είναι η μητέρα του και φροντίζει να μη του λείψει τίποτα. Ο Σταμάτης όλα αυτά τα βλέπει και θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνει το επόμενο βήμα..

Ο Παναγιώτης στέκεται φρουρός! Δε θέλει να την δει πληγωμένη, για ακόμη μια φορά. Όσο ο Σταμάτης την πολιορκεί, τόσο ο Παναγιώτης εξοργίζεται με τη στάση του. Θεωρεί πως δεν έχει αλλάξει και πως μόνο δυστυχία θα φέρει στη ζωή της.

Κανείς τους δεν υποχωρεί. Σταμάτης και Παναγιώτης συγκρούονται, πλέον απροκάλυπτα, για την Βιολέτα, στις Άγριες Μέλισσες. Ποια θα είναι η αντίδρασή της και ποιες οι συνέπειες στο καφενείο;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Εκτός εαυτού η Αρετή, βάζει τα δυνατά της και καταφέρνει να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά!

Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τον γάμο του Μαθιού με τη μητέρα του!