Η γη της ελιάς spoiler: Ιουλία και Γιώργης περιμένουν παιδί, αλλά η ευτυχία μετατρέπεται σε εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η αγαπημένη σειρά «Η γη της ελιάς» που προβάλλεται από το Mega και συνεχώς βρίσκεται ψηλά στην τηλεθέαση, έρχεται να συγκλονίσει το κοινό της.

Ένα χαρμόσυνο γεγονός όπως είναι μια εγκυμοσύνη σύντομα θα μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη. Ιουλία και ο Γιώργης περνάνε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, καθώς το ζεύγος περιμένει το παιδί του. Γρήγορα όμως η χαρά θα μετατραπεί σε απέραντη λύπη, καθώς ο Κουράκος θα τραυματιστεί σοβαρά…

 

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια

Συγκεκριμένα ο Γιώργης εντοπίζει τον συνεργό τού Ανέστη και φωνάζει τους αστυνομικούς του: «Τον βρήκαμε, φεύγετε όπως είσαστε και μου τον φέρνετε εδώ. Τώρα!», τους λέει. Μόλις γίνεται η σύλληψη και μετά από μια κουραστική μέρα, ο Γιώργης γυρίζει στο σπίτι, όπου εκεί τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Την επόμενη μέρα, ο Στάθης για μια ακόμα φορά προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει την Ιουλία να χωρίσει: «Ιουλία, δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Αφησέ τον, πάμε να φύγουμε. Θέλω να γίνουμε και πάλι ζευγάρι», την ικετεύει, αλλά εκείνη, πιο αποφασισμένη από ποτέ, του δηλώνει: «Στάθη, δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου το πω. Τον άντρα μου τον αγαπάω, είμαι ερωτευμένη μαζί του, είμαι ευτυχισμένη». Ετσι, ο Στάθης τής υπόσχεται: «Εντάξει λοιπόν, αυτό ήταν. Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου, ότι δεν θα σε ενοχλήσω ξανά» και φεύγει γεμάτος πίκρα.

Την ίδια στιγμή ο Ανέστης μαθαίνει για τη σύλληψη του συνεργού του και φοβάται μην τον «δώσει στεγνά» στις αρχές. Μάλιστα ο  Κουράκος τον καλεί στο Τμήμα και τον ανακρίνει για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν. Τον αφήνει ελεύθερο.

Ο Ανέστης, όμως, δεν αρκεί σε αυτό. Δεν διστάζει να εκτελέσει εν ψυχρώ τον ύποπτο έξω από το αστυνομικό τμήμα! Ο Κουράκος επεμβαίνει στο περιστατικό και δέχεται μια σφαίρα στο στήθος. Η κατάστασή του είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη…

Η Ιουλία ειδοποιείται για το φοβερό γεγονός και καταρρέει. Άπαντες μεταβαίνουν στο στο νοσοκομείο, όπου αγωνιούν για τη ζωή του Γιώργη που βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Μια σοβαρή επιπλοκή τον οδηγεί στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία βρίσκεται σε πανικό.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος απαιτεί να πάρει τα λεφτά του

Η δόση του δανείου που είχε πάρει η Μυρτάλη με εγγυητή τον Στέφανο να παραμένει απλήρωτη, καθώς οι δουλειές της δεν πάνε καλά. Έτσι ο Στέφανος που μαθαίνει την εξέλιξη γίνεται «Τούρκος». Έτσι θα θελήσει να βρει τη Μυρτάλη και να της το κάνει ξεκάθαρο:

«Αυυτά τα λεφτά είναι από την περιουσία μου. Τη δική μου και της οικογένειάς μου. Κανόνισε τι θα κάνεις» θα της πει.

Η Μυρτάλη δίνει υποσχέσεις ότι θα φροντίσει το θέμα, ωστόσο ο χρόνος πιέζει αμείλικτα, καθώς η τράπεζα απαιτεί και αυτή με τη σειρά της την αποπληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Εκείνη ανήμπορη να εξυπηρετήσει το χρέος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και έτσι καταφεύγει στον Γιώργη και την Ιουλία για να τη βοηθήσουν.

«Σας παρακαλώ, βρείτε κάποιον να πουλήσω λίγα νομίσματα από τον θησαυρό, για να μπορέσω να καλύψω τη δόση του δανείου», τους λέει. Ωστόσο οι μέρες περνάνε και εκείνη αδυνατεί να βρει τα χρήματα λεφτά για την πρώτη δόση, παράλληλα αρνείται πεισματικά να δανειστεί από την Ιουλία. Μέχρι που ο Στέφανος θα την ξαναβρεί απαιτώντας να λάβει τα χρήματά του με ακόμη πιο επιτακτικό τρόπο αυτή τη φορά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2022

Spoilers

Μεταλλικά κομμάτια μέσα σε τούρτα – Κινδύνεψαν παιδιά που την έφαγαν!

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Σάρωσαν οι Απαράδεκτοι και Συμπέθεροι από τα Τίρανα