Η γη της ελιάς spoiler επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω μαθαίνει για την αποφυλάκιση του Βαφέα – Αθηνά και Ιάκωβος προσπαθούν να τα μπαλώσουν στην Αναστασια

Ανάλογη όμως αναμένεται να είναι και η συνέχεια καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, Ιάκωβος και Αθηνά θα πιαστούν επ’ αυτοφώρω από την Αναστασία.

Αυτή φυσικά δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς η Χάιδω θα μάθει για την αποφυλάκιση του Βαφέα για να πάει στην κηδεία της μητέρας του και ετοιμάζεται να αναλάβει δράση για την δολοφονία της κόρης της.

Την ίδια στιγμή, Ιάκωβος και Αθηνά προσπαθούν να βρούνε μια λύση ούτως ώστε να δικαιολογήσουν στην Αναστασία τα όσα είδε ενώ Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν μετά τις πιέσεις που της ασκεί ο πρώτος για το ενδεχόμενο να κάνουν παιδί.

Ακόμη, ο Αστυνόμος Κουράκος είναι έτοιμος να βγει από το νοσοκομείο και επιμένει να αναζητεί τον δράστη που παραλίγο να τον είχε σκοτώσει σε κάτι που θα βρει πλήρως αντίθετη την Ιουλία.

Από την κλινική θα βγει και η Βασιλική που όμως είναι στεναχωρημένη για το γεγονός οτι αφήνει πίσω το μωρό της που βρίσκεται ακόμη σε θερμοκοιτίδα.

Ένας νέος έρωτας μπαίνει στην ζωή της Μυρτάλης, με τον Νικήτα να την πλησιάζει αρχικά σε φιλικό επίπεδο ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να βιώσει και ο Στάθης που γνωρίζει την Εύα.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Γη της ελιάς (15/2, 21:00)

Ο Αλέξης αποκαλύπτει στην μητέρα του το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει που βρίσκεται ο Θεοδόσης, και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται.

Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης.

Ο Κουράκος καλεί τον Ανέστη στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης, όμως εκτελεί τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα με τον Γιώργη να επεμβαίνει και να τρώει μια σφαίρα στο στήθος.

Τέλος, η Χάιδω κάνει άλλη μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Στάθη και να τον πείσει να δεχθούν τη Βασιλική, αλλά οι Καπερνάροι εξακολουθούν να κρατούν πολύ σκληρή στάση.

Ακρίβεια: Απίστευτο… Πολύ άσχημα είναι τα νέα για χιλιάδες νοικοκυριά,δείτε πόσο έφτασε το σουβλάκι!

Spoilers

Ρόδος: Θρίλερ με 13χρονο που τον βίαζε ο 18χρονος αδελφός του