Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 213, 214, 215, 216, 217

Η Γη της Ελιάς spoiler

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213, 214, 215, 216, 217Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 214

Ο Δημοσθένης βάζει στην θέση του τον Κωνσταντίνο. Η Ιουλία θέλει να εξηγήσει στην Μυρτάλη γιατί δεν αναφέρθηκε το όνομά της στη βράβευση αλλά η προσπάθεια θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Αλέξης και ο Χρήστος συμφωνούν να δουλέψει δοκιμαστικά στην ταβέρνα. Η Ευτυχία δέχεται μετά από πίεση να τις δίνει έξτρα χρήματα κάθε μήνα ο Αποστόλης για το μωρό και την επόμενη ημέρα πηγαίνουν μαζί στον γυναικολόγο.

Η Μυρτάλη με τον Χρήστο βγαίνουν το βράδυ μόνοι τους και είναι φανερό πως υπάρχει αμοιβαία έλξη. Αργότερα η Μυρτάλη και πάλι ονειρεύεται με πάθος τον Αλέξη και πριν την κορύφωση ξυπνάει γελώντας. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να μη δεχτεί τη συνεργασία με τον Στάθη. Αργότερα θα συναντήσει τον Στέφανο και θα προσπαθείσει και πάλι να τον μεταπείσει να μη φύγει στην Ισπανία.

Η Βασιλική με τον Φίλιππο φεύγουν διακοπές και αφήνουν το μωρό στη Χαίδω. Την επόμενη ημέρα η Χάιδω με το μωρό θα συναντηθούν τυχαία με την Αρετή… Αργότερα περίλυπη συνηδητοποιεί πως χάνει στιγμές από τη ζωή της εγγονής της. Η Εύα σε πολύ κακή κατάσταση τηλεφωνεί κλαίγοντας στον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 215

Ο Στάθης συναντά τυχαία στη ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μία συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο έχει επηρεάσει ο Φίλιππος την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα. Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίζει και δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Στάθης αφήνει ηχητικό μήνυμα στην Εύα που της ζητά να γυρίσει στη Μάνη και να τα ξαναβρούνε. Αποστόλης και Ευτυχία είναι συγκινημένοι μετά την επίσκεψη στον γυναικολόγο και την αποκάλυψη του φύλου του μωρού.

Η Φανή προσκαλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο ξανά στην Αθήνα. Ο Αλέξης πηγαίνει στην ταβέρνα για εκπαίδευση και δουλειά, η Μαργαρίτα ανησυχεί. Αργότερα η Μυρτάλη κάνει το τραπέζι στον Χρήστο στο σπίτι της και εξομολογείται στην Μαρίνα ότι της αρέσει πολύ…

Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να συνεχίσουν με τις ληστείες. Συζητάνε για τον Δημήτρη και ο Δημοσθένης αναλαμβάνει να τον “συνετίσει”… Η Ιουλία είναι απογοητευμένη, γιατί ούτε αυτό τον μήνα έμεινε έγγυος, και ο Κουράκος την παρηγορεί… Αργότερα συζητάνε για εξωσωματική…

sasmos

Σασμός spoiler: Επεισόδιο 159, 160, 161, 162

Snik: Δείτε τη νέα, Θεσσαλονικιά σύντροφο του – φωτο/video