Η Γη της Ελιάς spoiler: Το ξέσπασμα της Ισμήνης και ο εμφύλιος που ξεσπάει!

Η Ισμήνη και η Αντιγόνη θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Οι δύο φίλες θα ξεσπάσουν έντονα η μία στην άλλη, ανταλλάζοντας λόγια βαριά. Στη μέση θα βρεθούν η Μυρτάλη και η Μαρίνα, οι οποίες θα υποστηρίξουν ανοιχτά την Αντιγόνη. Εν το μεταξύ Εμφύλιος θα ξεσπάσει στους Βρεττάκους! Η Αντιγόνη βρίσκεται στο δρόμο, απελπισμένη, με την Ιουλία και την Μυρτάλη να τρέχουν στο πλευρό της, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος έχουν μάθει για το ένοχο παρελθόν της και την κατηγορούν ανοιχτά, δίχως έλεος.

Όλα θα ξεκινήσουν από τη συνάντηση που θα έχει ο Ισίδωρος με τα παιδιά του στο σπίτι. Ο Μάνος έχει φροντίσει να ενημερώσει τον πατέρα του για το παρελθόν της αδελφής του, τονίζοντάς του πως η Αντιγόνη έχει παιδί. Η νεαρή ηρωίδα βρίσκεται σε σοκ!

Δε μπορεί να πιστέψει πως άτομα που εμπιστευόταν τυφλά, την πρόδωσαν με αυτόν τον τρόπο. Ο Μάνος, όχι μόνο της έβαλε ντετέκτιβ, αλλά διέρρευσε αυτή την πληροφορία στα κοντινά του πρόσωπα, πριν της ζητήσει εξηγήσεις. Πατέρας και γιος πετούν την Αντιγόνη στο δρόμο. Στο πλευρό της σπεύδουν η Μυρτάλη, η Ιουλία και η Μαρίνα, οι οποίες κάνουν τα πάντα για να τη δουν να χαμογελάει ξανά. Μάλιστα, η Μαρίνα δε διστάζει να τσακωθεί με τον Μάνο, για την επιλογή της να στηρίξει την αδελφή του.

Μόνο που η Ισμήνη έχει αντίθετη άποψη. Στα επόμενα επεισόδια, η Ισμήνη θα θυμώσει πολύ με την Αντιγόνη, μη μπορώντας να διανοηθεί σαν μητέρα πως εγκατέλειψε το παιδί της. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, με την Ισμήνη να ξεσπάει άσχημα. Η Μυρτάλη και η Μαρίνα προσπαθούν να επαναφέρουν τις ισορροπίες στην παρέα, δίχως αποτέλεσμα. Η Ισμήνη δε θέλει καμία επαφή με την γιατρό της Μάνης!

Το παιδί της, το μωρό αυτό που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νέα, θα γίνει η αφορμή για να την πετάξει ο πατέρας της από το σπίτι. Συγκεκριμένα, πατέρας και αδελφός της ξεκαθαρίζουν πως δε θέλουν καμία επαφή μαζί της! Τα ψέματα που τους είπε είναι φρικτά, με τους Βρεττάκους να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Φαίνεται πως το γυαλί ράγισε για τα καλά. Ο Μάνος ήταν βέβαιος πως θα έφτανε κάποια στιγμή στην σκληρή αλήθεια…

Η Αντιγόνη καταρρέει, με την Ιουλία και την Μυρτάλη να προσπαθούν -μάταια- να την παρηγορήσουν. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να την δει ξανά στα μάτια του. Η Μυρτάλη ενημερώνει τη θεία της και τρέχουν να την βοηθήσουν, αγνοώντας τις σκληρές απαιτήσεις του Ισίδωρου! Οι εντάσεις θα κορυφωθούν! Η αγωνία θα φτάσει στα ύψη. Θα καταφέρει η Αντιγόνη να σταθεί στα πόδια της μετά από όλα αυτά; Μόλις βρήκε την οικογένειά της κι εκείνη την απέρριψε, με απάνθρωπο τρόπο…

H “αγρότισσα” του GNTM αποκαλύπτει – “Έμεινα χωρίς δουλειά και πλέον είμαι σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης”

Έγκυος η Λάουρα Νάργες: Λάουρα και Χρήστος θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά